کمی واسه همه دعا کنیم ...
بسم الله الرحمن الرحیم لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم
اللهم انت ربی لا اله الا انت علیک توکلت و انت ربُ العرش العظیم ، و لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم ، ما شاء اللهُ کان و ما لک یشأ لم یکن ، اعلم انّ الله علی کل شیء قدیر و انّ الله قد احاط بکل شیء عِلما ، اللهم انّی اعوذ بک من شرّ نفسی و من شر قضاء السّوء و من شرّ کل ذی شرٍّ و من شرّ الجنّ و الانس ، و من شرّ کل دابّة انت اخذٌ بناصیتها ، انّ ربی علی صراط مستقیم .
ویرایش توسط "VICTOR" : 17th February 2014 در ساعت 04:50 PM دلیل: بنا به دلایلی
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
طلب آمرزش برا شمر و یزید؟
خدا در قرآن برا فرستادۀ خودش پیامبر رحمت حضرت محمد صلی الله علیه و آله در ارتباط با افرادی که فقط مومن رو مسخره کردند می فرماید اگر تو هفتاد بار هم در حق آنها دعا کنی باز خدا آنان را نمی بخشد چه برسد اهل بیت را تکه تکه کنی.
ما از خدا مهربان تر هستیم؟یا از رسول خدا مهربان تریم؟
طلب آمرزش برای اینان همان خواستن بلا برای خودمان هست
همه چیز رو بگذاریم کنار.
بنده هستم و شما:
سر بچه 6 ماهه بنده رو جلوی شما از بدنش جدا میکنن فرزند شما هم نیس. میتونین برا آمرزش اون فرد دعا کنین؟
خدا لعنتشان کند.لعن اینان اجرش خیلی بالتر از ادراک ماست حالا طلب آمرزش برای این ملعونین؟خدا در قرآن می فرماید شما حتی نمیتونین جایگاه این افراد رو درک بکنین.
دل شیعه خون شده حالا شیعه طلب آمرزش کند؟این بلاست.این ارزش دادن به فاسقین هست.
نه ما کربلا را درک کردیم و نه عاشورا را.
نه مقام ائمه را دانستیم و نه مقام انسانیت را.
«هیهات من الذله»
الهی؛ تشنگی ام را در کسب علم و عملم را در آنچه رضایت توست قرار بده.
آمین
جهان را از دریچه ای دیګر بنګر ...
![]()
ویرایش توسط "VICTOR" : 17th February 2014 در ساعت 11:57 PM
پیامبر اکرم(صلی الله علیه و آله):
امْنُنْ عَلَیْنَا بِالنَّشَاطِ وَ أَعِذْنَا مِنَ الْفَشَلِ وَ الْکَسَلِ وَ الْعَجْزِ وَ الْعِلَلِ وَ الضَّرَرِ وَ الضَّجَرِ وَ الْمَلَلِ
(خدایا) نعمت سرزندگی و کوشایی را به ما ارزانی دار و از سستی، تنبلی، ناتوانی، بهانه آوری، زیان، دل مردگی و ملال، محفوظمان دار.
میزان الحکمه، ج11، ص5184
پیامبر اکرم(صلی الله علیه و آله):
إنَّ مِنَ الذُّنُوبِ ذُنُوباً لا یُكَفِّرُها صَلاهٌ وَ لا صَدَقَهٌ، قِیلَ یا رسولَ اللهِ فَما یُكَفِّرُها قالَ الهُمُومُ فی طَلَبِ المَعِیشَهِ
بعضی از گناهان به وسیله نماز و صدقه هم آمرزیده نمی شوند. سؤال شد یا رسول الله! پس چه چیز موجب آمرزش آن است؟ فرمود: جدیت و تلاش در طلب معیشت.
مستدرك الوسائل، ج 13، ص 13
رسول الله (صلی الله علیه و آله):
اَلْعِبادَﺓُ عَشَرَﺓَ اَجْزاءٍ تِسْعَـﺔٌ مِنْها في طَلَبِ الْحَلالِ
عبادت ده جزء است که نه جزء آن در کار و تلاش براي به دست آوردن روزي حلال است.
مستدرک الوسائل، ج۱۳، ص۱۲
امام علي (علیه السلام):
العَمَل العَمل، ثُمَّ النَّهاية النَّهاية، والاستِقامة الاستِقامَة، ثُمَّ الصَّبر الصَّبر، والوَرَع، إِنَّ لَكُم نَهايَة فَانتهوا اِلي نَهايَتِكُم
كار كنيد و آن را به پايانش رسانيد و در آن پايداري كنيد؛ آن گاه شكيبايي ورزيد و پارسا باشيد. همانا شما را پاياني است؛ پس، خود را به آن پايان (بهشت) رسانيد.
نهجالبلاغه-امام علي (علیه السلام)
کمی ...
بسم الله الرحمن الرحیم
بسم الله و بالله ، کَمْ مِنْ نعمةٍ لله فی عرقٍ ساکِنٍ و غَیر ساکنٍ علی عبدٍ شاکرٍ و غیر شاکر ...
( به نام خدا و به ذات خدا چه بسیار نعمتی از خدا در رګی آرام و غیر آرام بر بنده ی شاکر و غیر شاکر )
اللهم اِنّی اسئلک بَدیعُ السّموات و الارض ذوالجلال و الاِکرام ، اَن تُصلیَّ علی محمدٍ و الِ محمدٍ و اَن تَجعَلَ لی مِمّا اَنا فیهِ فرجاً و مخرجاً ...
( خدایا من از تو خواهم و به این که از توست ستایش نیست ، معبود حقی که جز تو پر منتی بر پدید آورنده ی آسمان و زمین ، صاحب جلال و اکرام رحمت فرستی بر محمد و آل محمد و مقرر کنی برای من از آنچه در آنم فرجی و راهی )
بِالله اَستَفتِحُ و بِاللهِ اَستنجَحُ ، اللهم ذَلِّلْ لی صُعوبَتَهُ و سَهِّل لی حُزونتَهُ ، فَاِنَّک تَمحوما تَشاءُ و تُثبِتُ و عِندک اُمُّ الکتاب ... حسبی الله ...
(به خدا آغاز جویم و به خدا کامیابی جویم ، زیرا تو محو کنی آنچه خواهی و اثبات کنی و نزد توست دفتر کل ، بس است مرا خدا )
لا اله الا هُو عَلیهِ و توکَّلتُ و هُوَ ربُّ العرشِ العظیم، و اَمتنِعُ بِحَولِ و قوَّتِهِ مِن حَولِهم و قوَّتِهِم ، و امتنعُ بِرَبِّ الفَلَق مِن شرِّ ما خَلَق ، و لا حول و لا قوة الا بالله ...
( نیست معبودی جز او ، بر او توکل دارم و او پروردګار عرش بزرګ است و امتناع کنم به حول خدا و نیرویش از حول آنان و نیرویشان ، و امتناع کنم به پروردګار سپیده از شر آنچه آفریده ، و نیست جنبشی و نه توانی جز به خدا )
ویرایش توسط "VICTOR" : 18th February 2014 در ساعت 10:51 AM دلیل: اشتباه تایپی
کمی ، صحنه ها را بسپاریم به یاد ...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)