سلام مجدد خدمت تیمسار عزیز
ببین تیمسار جان یه مسائلی هست که باید عرض کنم
در مقایسه های متفاوت مسائل متفاوتی مورد برسی قرار میگیره.
تعداد وسایل جنگی نیروی هوایی + تعداد نیروی انسانی این نیرو+ کیفیت نیروهای انسانی
تعداد وسایل جنگی نیروی زمینی+ تعداد نیروی انسانی این نیرو+ کیفیت نیروهای انسانی
تعداد وسایل جنگی نیروی دریایی + تعداد نیروی انسانی این نیرو+ کیفیت نیروهای انسانی
تا اینجا درسته؟
خب تعدا وسایل نظامی و کیفیت اونها با هزینه های گزاف میلیار دلاری از منابع پول نفتی سرشار , مشخصا عربستان وسایر کشور های عربی رو از ما بالاتر نگه میداره بدون هیچ شکی (در جنگ های کلاسیک) خب این مورد رو نه شما میتونین رد کنین نه بنده پس بحث فکر کنم بیهوده باشه .
چه تعداد وکیفیت جنگنده ها - هواپیماهای ترابری-وسایل پشتیبانی-هواپیماهای سوخت رسان- کیفیت تعمیراتی و تجهیزات اشیانه ای و صدها مورد دیگه ...
و چه کیفیت تانک های اونها که از بهترین وسرترین تانک های دنیا از ام1ابرامز آمریکایی گرفته تا انواع تانک های فرانسوی -انگلیسی نظیر لکرک و....
وچه کیفیت پدافندی اونها که قابل صحبت نیست
از نظر تعداد نیرو های انسانی میشه مقایساتی رو انجام داد . اما مشخصا با توجه به تعدد کشور ها میشه در بعد نیروی هوایی اونها رو در رده بالاتری قرار داد (چون تمرکز اونها هم روی همین مسئله هست) از نظر نیروی زمینی هم با توجه به اصول جنگی ایرانیان در همه زمینه ها (حتی در نبرد با نیروهای ائتلاف از جمله امریکا) همیشه ایرانیان از نظر تعداد نیروی انسانی زمینی سرتر بوده و مشکلی در این زمینه نداریم. نیروی دریایی هم اعراب گرچه کیفیت خوبی دارند منتها از جهت تجربه جنگی به پای همتایان ایرانی نمی رسند.
اما موردی هست که شما تاکید زیادی روی اون دارین و اون بحث هایی هست که ترازوی مشخصی برای وزن کردن اونها نیست و این خطاست که اونا رو معیار قرار میدین.
مسائلی چون:
پائین تر دونستن فلان نژاد از جهت هوشی ...... (پخمه خطاب کردن..)
میهن پرستی....
انگیزه وسایر موضوعات و چه و چه وچه ...
خب چطور به عنوان مثال میخواین تعین کنید که میهن پرستی یک ایرانی از یک عرب بیشتر هست؟ خب نمونه های اماری مشخصی رو بررسی کردین؟یا کجای دنیا وکدام موسسه مشخص کردن یک عرب بی غیرت وبی عرضه است؟
ببین تیمسار جان فراموش نکن همین بی عرضه ها حول حوش 20 سال پیش نیم میلیون ایرانی رو عین اب خوردن قلع وقم کردن . اینهمه عملیات نا موفق ما و اونهمه عملیات موفقیت امیز اونها رو فراموش نکن . همچین بی عرضه هم نیستند.
یه کمی دورتر بریم. همین بی عرضه ها با همه احترامی که قائلم ولی ایرانی ها رو در دوره ساسانیان له کردن. اینهمه مدت حکومت اعراب بر ایران رو فراموش کردین؟
این حس ناسیونالیستی شما رو تحسین میکنم اما به عنوان یک نظامی ازتون انتظار ندارم اونو در مسائل تاکتیکی که خودتون هم در دانشگاه افسری مطالعه می کنین دخالت بدین
منتظرم مقایسه های "عملی" "نظامی" هستم و انتظار دارم با ترازوهایی بحث کنیم که وزنه های دوطرف رو بسنجه
و من لله توفیق برادر![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)