سلام
یعنی دولت نمیدانست که پول برنج هندی در جیب کشاورز ایرانی نمیرود؟
سلام عبداللهگزینۀ دیگری که به نظرم در فرهنگ باید گنجانده بشه خودسازی فرهنگی است. وقتی فرهنگی خودسازی رو در درون خودش داشته باشه هجوم هر شیوۀ غلط رو با یک جواب منطقی خنثی میکنه. و در این صورت ما نگران هجوم شیوه های غلط جدید نخواهیم بود.یعنی در این صورت فرهنگ تبدیل به چشمه ای شده است که تولید محور هست.
لطف میکنی درباره این روش یه توضیح بدی؟چجوری این خودسازی رو تقویت کنیم؟
ولی به نظر میاد اقای مطهری که نمیشناسمش کی هست شناخت خوبی از مردم دارند.و حقیقته.انواع و اقسام مشکلات فرهنگی رو در کشورمون داریم.از ریز تا درشت.ولی رفتارهایی که باعث بشه در عرض چند سال یک ملت با فرهنگ داشته باشیم رو نداریم.
کسی پیشنهادی داره؟چگونه تا 5 سال دیگر سطح فرهنگ مردم ایران در مکالمات ,رفت و امد ها , اظهار نظر ها , صف ها , رانندگی , برخورد با خانواده , و ... افزایش پیدا کنه؟
جناب mgstr نکته جالبی گفتند.
مردم به خودی خود کمربند نبستند.وقتی که پای جریمه وسط اومد دیگه کم کم اقدام به بستن کمربند کردند.امروزه به یک امر عادی تبدیل شده و کمتر کسی دلش میخواد که کمربند نبنده.
حالا بیاید این موضوع رو در سطحی وسیعتر نگاه کنیم.من نمیدونم جریمه کردن روش خوبی هست یا نه.اما میدونم که جواب میده.
اگر در ایران شخصی که در اتوبان دنده عقب میره رو 3ماه بندازن زندان و براش سوئ سابقه درست شه و دیگه تا اخر عمر به راحتی نتونه وام بگیره و ارگ هم وام گرفت از مردم عادی سود بیشتری پرداخت کنه و در استخدامی ها با مشکل رو به رو بشه.به نظرتون کسی دیگه تو اتوبان دنده عقب میره؟
برای مشکلات فرهنگی باید یه حرکت اولیه ای انجام شه.چند سال پیش بستن کمربند رو میگفتن سوسول بازی.الان کسی که کمربند نبنده بهش به چشم احمق نگاه میکنند.
برای صف ها هم من پیشنهاد میکنم یک مسئول بزارند که اگر هر کسی از صف اومد بیرون داد و بیداد کرد اولا سبد کالا بهش تعلق نگیره دوما یارانش حذف بشه تا 1سال![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)