بله کاملا باهاتون موافقم
اما همین فرهنگ سازی هم باید با روشهای فرهنگی ؛فرهنگ سازی بشه.
هوشیاری میخواهد. با روش «تو رو به خدا فلان کار رو بکنین»یا با شمردن برخی فواید نمیشه شیوه ای رو در اجتماع پیاده کرد.
گرایش های حساس مردم رو اگه در نظر بگیرن به نظرم بهتر میشه فرهنگ سازی کرد. به طور مثال در اجتماع میبینیم مردم به سمت کلاس گذاشتن و خود را متمدن نشان دادن در ظاهر و... هستیم. از همین قضیه میتوان استفادۀ مثبت کرد و آن چیزی را که تمدن اصلی هست رو جایگزین کرد.
بهترین گزینه هم رسانه هست. البته دشواری های خاص خودشو داره.
گزینۀ دیگری که به نظرم در فرهنگ باید گنجانده بشه خودسازی فرهنگی است. وقتی فرهنگی خودسازی رو در درون خودش داشته باشه هجوم هر شیوۀ غلط رو با یک جواب منطقی خنثی میکنه. و در این صورت ما نگران هجوم شیوه های غلط جدید نخواهیم بود.یعنی در این صورت فرهنگ تبدیل به چشمه ای شده است که تولید محور هست.
الهی؛ تشنگی ام را در کسب علم و عملم را در آنچه رضایت توست قرار بده.
آمین
صبح و ظهر در اجتماع ما بود بانگ و خروش
از صدای پُرطنینِ کاشفان فضله موش
بچه ها گویی الکساندر گراهامبل شدند
پس نوای یافتم یافتم آید به گوش
قاشق خود را فرو کردم میان آب گوشت
زان میان کرمی به من گفتا: عزیزم نوش نوش
گفتم ای کِرم کارت چیست در بشقاب من
گفت تازه واردی چیزی نمی دانی خموش
گفتم بر موش گویم تو را امشب خورَد
گفت می آیم به شکل فضله موش پس مکن جوش و خروش
موش ها با کرم ها مستاجر این خانه اند
گر نخواهی این مکان بر طالبی دیگر فروش
گفتم ای کرم پس چیست تکلیف شکم؟
گفت بس کن یخ زدم با گوشت رویم را بپوش
این موشها و کرمها از فرهنگ ضعیف و اطلاعات و آگاهی های کم وارد اجتماع ما شده اند
الهی؛ تشنگی ام را در کسب علم و عملم را در آنچه رضایت توست قرار بده.
آمین
کاربر فعال سایت
امروز دیدم دیگه ازون صفهای طولانی پشت درهای فروشگاهها که تا وسط پیاده رو ها میرسید ، خبری نیست
متوجه شدم ، بعداز گذشتن چندروز ، فروشگاههای ارائه دهنده خدمات سبد کالا ، به دلیل نداشتن کالا ، تعطیل شدند
خیلی جالبه که گویا حتی پیش بینی تعداد جمعیت و تهیه و ارائه مقدار مناسب کالا رو نکرده بودن
کاربر اخراج شده
یار همراه
سلام
یعنی دولت نمیدانست که پول برنج هندی در جیب کشاورز ایرانی نمیرود؟
سلام عبداللهگزینۀ دیگری که به نظرم در فرهنگ باید گنجانده بشه خودسازی فرهنگی است. وقتی فرهنگی خودسازی رو در درون خودش داشته باشه هجوم هر شیوۀ غلط رو با یک جواب منطقی خنثی میکنه. و در این صورت ما نگران هجوم شیوه های غلط جدید نخواهیم بود.یعنی در این صورت فرهنگ تبدیل به چشمه ای شده است که تولید محور هست.
لطف میکنی درباره این روش یه توضیح بدی؟چجوری این خودسازی رو تقویت کنیم؟
ولی به نظر میاد اقای مطهری که نمیشناسمش کی هست شناخت خوبی از مردم دارند.و حقیقته.انواع و اقسام مشکلات فرهنگی رو در کشورمون داریم.از ریز تا درشت.ولی رفتارهایی که باعث بشه در عرض چند سال یک ملت با فرهنگ داشته باشیم رو نداریم.
کسی پیشنهادی داره؟چگونه تا 5 سال دیگر سطح فرهنگ مردم ایران در مکالمات ,رفت و امد ها , اظهار نظر ها , صف ها , رانندگی , برخورد با خانواده , و ... افزایش پیدا کنه؟
جناب mgstr نکته جالبی گفتند.
مردم به خودی خود کمربند نبستند.وقتی که پای جریمه وسط اومد دیگه کم کم اقدام به بستن کمربند کردند.امروزه به یک امر عادی تبدیل شده و کمتر کسی دلش میخواد که کمربند نبنده.
حالا بیاید این موضوع رو در سطحی وسیعتر نگاه کنیم.من نمیدونم جریمه کردن روش خوبی هست یا نه.اما میدونم که جواب میده.
اگر در ایران شخصی که در اتوبان دنده عقب میره رو 3ماه بندازن زندان و براش سوئ سابقه درست شه و دیگه تا اخر عمر به راحتی نتونه وام بگیره و ارگ هم وام گرفت از مردم عادی سود بیشتری پرداخت کنه و در استخدامی ها با مشکل رو به رو بشه.به نظرتون کسی دیگه تو اتوبان دنده عقب میره؟
برای مشکلات فرهنگی باید یه حرکت اولیه ای انجام شه.چند سال پیش بستن کمربند رو میگفتن سوسول بازی.الان کسی که کمربند نبنده بهش به چشم احمق نگاه میکنند.
برای صف ها هم من پیشنهاد میکنم یک مسئول بزارند که اگر هر کسی از صف اومد بیرون داد و بیداد کرد اولا سبد کالا بهش تعلق نگیره دوما یارانش حذف بشه تا 1سال![]()
کاربر اخراج شده
کاربر اخراج شده
کاربر اخراج شده
کاربر اخراج شده
دیگه تاپیک داره به حاشیه میره
به جای بحث های فرهنگی ، بحث های سیاسی و تخریب دولت مطرحه
لطفا تاپیکو ببندید![]()
یار همیشگی
دولت قبلی هم شاید داشت .... دولت قبلی رو .... اینا بدترین توجیهیی که یک رئیس دولت و حامیانش میتونن داشته باشن...
همانگونه دولت فعلی را معصومین تشکیل ندادن و انتظار به صفر رساندن اشتباهات از آنها نیست، دول قبلی هم از این قاعده مستثنی نیستن..
ولی صرف معصوم نبودن ، نمیشود ادعا کرد که ابتدایی ترین اشتباهات یا به قول یکی از دوستان برگشت به عقب را داشته باشن.
دولت قبلی با هر امتیازی که بود ، دولت جدید با آشنایی و مطالعه آنرا پذیرفت و برای سر کار آمدن خود تلاشها کرد ،
و برایش تدابیری اندیشید و با امید برای رسیدن به اهداف برنامه هایی اعلام کردن.
- - - به روز رسانی شده - - -
دولت قبلی یا ....
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)