ببینید وقتی هدفشون تهیه غذا باشه کاری به همجنس و غیر همجنس ندارن......ما یه همستر داشتیم باردار شده بود و نتیجه ش شد 12 تا همستر کوچولو.....خونده بودم که باید بهشون زیاد غذا بدیم .....من هم میدادم ولی انگار براش زیاد نبود جوری که هر دوازده تا همستر رو خورد (هر روز میدیدم یکیش نیست یه بار سر مچش رو گرفته بودیم دیدم یه همستر نصفه مونده هنوز

...اینو عمدی گفتم صدای اَییییی و ایشش بالا بره

)
وقتی همستر ها باردار میشن باید هم ماده های همخونه و هم نر ها رو ازش جدا کنیم چون بهشون حمله میکنن.... واسه این کلا نر بیچاره رو جدا کرده بودیم.....تا مدتها نمیتونستیم نر رو کنار ماده یه جا بذاریم چنان بهش حمله میکرد که میگفتیم الان تیکه تیکه ش میکنه حتی دو سه باری هم گازش گرفت اونقدر که موش نر سه چهار متری پرید اونور بیچاره ..... خیلی گذشت تا کلا خوی وحشیش کمتر شد ...خودمون هم همچین در امان نبودیم چندین بار گاز گرفت البته من که جرات نزدیک شدن بهش رو نداشتم
واسه این میگم این رفتارها موندگار نیست ...... هر چند همون مدت کم هم میتونه خطرناک باشه .... مثلا اگر به انسان حمله کنه
کلا خوردن گوشت خام و خون و اینا خوی حیوون رو وحشی میکنه
موش ها به عنوان جوندگان برای پایداری اکوسیستم زیستی مهم هستن اما متاسفانه حضورشون هم عوارض زیادی از جمله تخریب و مشکلات بهداشتی و بیماری و اینا به همراه داره واسه این همیشه بهتره جمعیتشون کنترل بشه
چرا این روش فایده نداره خوبه که؟؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)