دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 29

موضوع: نقد توافق نامه ژنو- از رویا تا واقعیت+ دانلود

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    همکار تالار مدیریت
    ارسال تشکر
    16,317
    دریافت تشکر: 15,586
    قدرت امتیاز دهی
    31284
    Array

پیش فرض پاسخ : نقد توافق نامه ژنو- از رویا تا واقعیت+ دانلود

نقل قول نوشته اصلی توسط SaSaMc2 نمایش پست ها
    فكر كنم شما هم مثل من مشكل املاء داريد و مجبوريد گاهي ويرايش بزنيد...
    سلام.
    خسته نباشی عزیز

بله. گاهی جملاتی رو مینویسم و قبل از ارسال پاک میکنم و دوباره مینویسم و بعد که ارسال میکنم میام میخونم میبینم جمله ای را که پاک کردم نصفش مونده حتی طوری شده جملۀ جدید معنای خودشو از دست داده.. و گاهی هم در حین ویرایش جملات جدیدی رو اضافه میکنم. کمتر پستی میشه که ویرایش نکنم.

دقيقا آشنايي نزديك با مشكلات مردم و عدم تلاش براي رفع آن يا استفاده تبليغاتي از آن نقاط قوت كه هيچ و نقاط ضعف هم نيست و جرم است...

بله عمده علامت هاي سوال: قهر 12 روزه و وابستگي به مشايي بود...

آيا در مورد اختلاصات و خطابه هاي خس و خاشاكي و لولويي و كهريزكي و مرتضويي و زنجاني ها و قانون گريزي ها و هزاران نقطه قوت ديگر! علامت سوالي گذاشته شد؟

يا همان 150 نماينده مجلس كارت هديه بگير بلند شدن و دست زدند و كف كردند و چاق شدند؟
    بله. اما عمر اون دولت به پایان رسیده. به اون مسائل اشاره نمیشه چون حتی اگه اشاره بشه فایده ای نداره.

متاسفانه در بین مسئولین ما گاهی میبینیم که قهر میکنن. آخه عزیز من مگه خونۀ خاله هست که قهر کنی بری؟ مگه ملت رای دادن که قهر کنی؟
    شنیدم که تازه یکی از مسئولین پایتخت باز قهر کرده.
    متاسفانه چنین برخوردهای بچه گانه هنوز هم رواج داره.
    یا یک مسأله ای مثه «زنده باد بهار» ... که شد «زنده باد ناهار»
    یا در بعضی مواقع میبینیم که هر وقت حرف از نقد در حوزۀ عمل پیش میاد به تعهد و خوب و صفات انسانی اشاره میشه و عمل را در زیر صفات فرد مخفی میکنند. اینجاست که میگیم تعهد لازم هست اما کافی نیست. در حوزۀ عمل تخصص هم لازم هست و وقتی عمل فردی رو نقد میکنیم منظورمان این نیست که فلان نعوذبالله انسان نیست،منظور نقد عمل اوست نه صفات وشخصیت او.

اما اون دولت عمرش تمام شده و برا ما نبش قبر فایده نداره جز برا گرایش های حزبی.

متاسفانه نزديك يك دهه است كه يا گوسفندان سلاخي شده اند يا گرگ يا آرزوي دريده شدن توسط گرگ ها را دارند...
    خب عزیز برا این چیزها و شبهه ها بود که لازم بود شیوۀ تفکرات در راس دولت عوض شود و فردی جدید با تفکراتی دیگر بیاید تا اولا مشخص شود کدام تفکرات سازنده تر هستند ثانیا در تقابل این تفکرات راه های جدید و روشنی برای ملت پیدا شود و در نهایت آگاهی هایی هم بوجود بیاید.
    الان جو اجتماعی طوری شده که در اجتماع فرد مثه گذشته مورد تمسخر واقع نمیشه و برخی افراد برای تخلیه احساسات خود روی افراد با قیافه های خاص زیاد زووم نمیکنند(البته تاحدودی بهتر شده). این فقط یه نفع بسیار کوچک از تغییر شیوۀ تفکرات در راس دولت بود.
    ملت بزرگ ایران تفکرات بسیار گوناگونی دارند درست نبود که یک شیوۀ تفکرات حاکم بشود... تا اینکه مردم شیوۀ تفکرات دیگری را برای 4 سال انتخاب کردند.

چرا اين گروه پنجم نگران از دست رفتن هزاران حق مسلم ضروري تر نبودند؟
    چرا بودند و هستند عزیز. شاید چندین سال بگذرد تا یه همچین بحثی بوجود آید تا گفته شود. اما در جاهای خود نگران خیلی چیزها بودند.

نگرانی های گذشته تموم شده. حالا دغدغۀ قرارداد وجود دارد. ما خیلی هم خوشحال میشیم که قرارداد بسته شود و به نفع کشورمان و هم به نفع دنیا تمام شود.

بنده خودمو وارد بحث های حزبی نمیکنم. سرمسألۀ منافع ملت خودمو وارد کردم. چون ایرانی هستم و نگران.

الهی؛ تشنگی ام را در کسب علم و عملم را در آنچه رضایت توست قرار بده.
    آمین

2. 8 کاربر از پست مفید عبدالله91 سپاس کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)