دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 29

موضوع: نقد توافق نامه ژنو- از رویا تا واقعیت+ دانلود

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    همکار تالار مدیریت
    ارسال تشکر
    16,317
    دریافت تشکر: 15,586
    قدرت امتیاز دهی
    31283
    Array

پیش فرض پاسخ : نقد توافق نامه ژنو- از رویا تا واقعیت+ دانلود

نقل قول نوشته اصلی توسط SaSaMc2 نمایش پست ها
    شما گرايش سياسي داريد...
    علیک السلام و سلام علیک عزیز

نه گرایش سیاسی ندارم.اینو جدی گفتم و هیچ دروغی هم ندارم. اونی که با خودش رک و راست نباشه با دیگران چه نوع رفتار بکند خدا میدونه؛پس واقعا گرایش سیاسی ندارم چون با خودم رک و رو راست هستم.
    حتی بنده بنا به دلایلی(معیارها و ارزشها و عقایدم) به فردی رای دادم که بخاطر اوضاع و مصلحت ذهنی خودم ؛زیاد مشتاق نبودم انتخاب بشود تا جو در کشورمان عوض بشود و الان هم هیچ فردی حتی نزدیکانم حتی یک نفر نمیداند که به چه کسی رای داده ام و بعده انتخاب شدن رئیس جمهور محترم خیلی خوشحال شدم که ایشون انتخاب شدند.تفکرات مختلف عامل پیشرفت هست.اما این به این معنی نیس که نباید هوشیار باشیم.یا به این معنی نیس که هر فردی اگه سوال داشته باشه گرایشی حتما داره.

اگر نداشته باشيم در چنين مباحثي شركت نميكنيم...
    بنده گرایش سیاسی ندارم اما سیاست رو دنبال میکنم. اون فردی که از اوضاع سیاسی سردرنیاورد حتما در فتنه ها دچار شک و تردید خواهد شدو به احتمال زیاد حق و ناحق را نخواهد شناخت.

برا همین بنده سیاست را دنبال و هیچ گرایشی را انتخاب نکردم.و معتقدم که احزاب گاهی طوری تندروی میکنند که منافع حزب را به منافع ملت ترجیح می دهند.

آيا خود شما توي اون هشت سال يك بار اعتراض كه چرا قراردادي به نفع ملت تنظيم نميشود؟
    برخی مسائل را اینجا نمیشه گفت.دولت قبلی نقاط قوت بسیاری مثه آشنایی نزدیک با مشکلات مردم و.... داشته و نقاط ضعف هم داشته.هر دولتی که سرکار بوده رو در مواقع لازم در بحثها یک علامت سوال بزرگ جلوش گذاشتیم.حتی اگر خودمان بهش رای داده باشیم.

كه در اين صورت دانستن جزئيات قرار داد ژنو هم براي شما توفيقي ندارد...
    آخه شما اینجا قرارداد ژنو را علم فرض کردین. از کجا معلوم که مثه قراردادهای ننگین گذشته نباشد؟مارگزیده از ریسمان سیاه و سفید می ترسد. نمی ترسد؟

بله وقتی به یک چیزی به دید علمی نگاه بکنید و خود را ناتوان از درک آن؛ فرمودۀ شما صحیح است. اما قرارداد ژنو نه تنها علم نیست بلکه حکم شمشیری را دارد که اگر بر علیه منه ایرانی کشیده شود معلوم نیست چه بلایی را سرم آورد.

من به چوپان شکی ندارم اما به درندگی گرگها یقین دارم.

یقین دارم که اگر چوپان خود را توانای مطلق بداند از پس گرگها برنخواهد آمد و این گوسفندان بیچاره هستند که تکه پاره خواهند شد.

پس مشکل من دانستن فرمولاسیون نیست؛ درد من تکه پاره شدن گوسفندان هست .

چهار شاخه با به توافق رسيدن ايران با دنيا بر سر اين مساله از قبل تا كنون مخالف بودند...
    مخالف که نه. مشکل عدم شفافیت رو داشتند. شاید برخی هم مخالف بودن.

اما بنده دستۀ پنجمی هم اضافه کنم که قضیه را با نگرانی دنبال می کنند. اونم افرادی که نگران مملکت و آیندۀ خود هستند بدون اینکه گرایشی داشته باشند. برایشان فرد مهم نیست ؛مهم عملکرد هست.
    همانطور که در این قضیه خواهان شفاف سازی هستیم و بودیم در جاهایی هم از رئیس جمهور محترم دفاع کردیم. اگر خواستید لینک بدهم.یک جا هم نبوده چندین بار بوده. اما این مساله فرق دارد.حمایت از رئیس دولت در مسائل بعنوان پشتوانه و دلگرمی رئیس جمهور می تواند باشد و این مختص این دولت هم نیست اما در مسائلی باید از رئیس دولت توضیح خواست این حق مسلم منه ایرانی است؛ بدون هیچ گونه گرایشی.
    هر فردی که آیندۀ مملکت براش مهم باشد نگران می شود.
    ویرایش توسط عبدالله91 : 28th January 2014 در ساعت 12:53 PM

الهی؛ تشنگی ام را در کسب علم و عملم را در آنچه رضایت توست قرار بده.
    آمین

2. 7 کاربر از پست مفید عبدالله91 سپاس کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)