نه فقط سایتهای مستهجن فیلتر نیست. برخی مسائل اقتصادی و سیاسی هم دخیل هستند.
برای اهل فن که فیلتر معنی نداره. این صفحات فیلتر برای افراد مبتدی هست. افرادی که تازه وارد هستند به این صفحات برخورد میکنند و این کار به دلیل پر نشدن ذهن افراد مبتدی با اطلاعات غلط و غیرواقع هست. البته این یکی از دلایلش هست.
وقتی که میشه از صفحات فیلتر گذشت این را نمیشه محدود کردن افکار نامید. بلکه این صفحات باید باشند تا افراد اول پخته و بزرگ بشوند بعد که نیرو و توان تحلیل پیدا کردند خودبخود با vpn وارد می شوند. خوده مخابرات هم vpn میفروشه.
پس اصل این است که افراد اول بزرگ بشوند و بعد با قدرت تشخیص و عقل خودشون انتخاب بکنند که آیا وارد فلان سایت بشوم یا نشوم یا آیا فلان حرف چقد درست است.
الهی؛ تشنگی ام را در کسب علم و عملم را در آنچه رضایت توست قرار بده.
آمین
کاربر جدید
من بسيار تنهايم اما اهميتی ندارد و من موهايم را می تراشم و من غمگين و افسرده نيستم بلکه ممکن است به خاطر آن چه شنيده ام سرزنش شوم...
درکتون میکنم.سالیانه سال هست..
برای عزیزانی بگم که خبر از برخی چیزا ندارن. بنده وارد کردن بحثهای سیاسی رو کهطبق قوانین سایت ممنوع هست گفتم و کاربر محترم بحث فتنۀ سبز را به وسط کشیدن و به همین جملۀ ایشان بنده نقل قول کردم.بازی های حزبی جاشون اینجا نیست.
اگر کسی ادعا میکند که حقش را خورده اند به مدیر محترم یا ناظر محترم سایت مراجعه بکند و تاپیک را به ایشان معرفی بکند.تا بداند ممنوع هست یا نه.
ایجاد تفرقه پذیرفتنی نیست.
آمین
کاربر جدید
بله گفتم که زیاد به مدیریت علاقه دارین، امضاتون مذهبیه در تایپکهای اجتماعی نظر میدین اونم میگین همه بدون تخصص حرف میزنن اونوقت تخصص خودتون....در بعضی موارد بهتره ادم غرور رو کنار بذاره و با منطق جلو بره من بعضی از حرفای شما رو با اینکه قبول نداشته و ندارم تایید کردم چون راجع بهشون فکر کردم اونوقت شما بیشتر فکر میکنی که همه دیدگاهاتون درسته که نصیحت میکنی.
خوشحال میشم شما رو تو موضوعات مدیریت صنعتی ببینم.
موفق باشید
من بسيار تنهايم اما اهميتی ندارد و من موهايم را می تراشم و من غمگين و افسرده نيستم بلکه ممکن است به خاطر آن چه شنيده ام سرزنش شوم...
خب از تخصص هاتون یه مطلبی رو ارائه بدین .با حرف که نمیشه گف. ؛یه جواب علمی ارائه بدین.با متنهای خودتون به خودتون جواب دادم بنده اینجا ادعایی نداشتم هر کسی آزاد هست نظرش رو بگه بر طبل آزادی بیان کوبیدنتون همین بود؟ ینی هر کس حرفای شمارو تایید نکرد باید بهش حمله بشه؟ اینکه تفکرات استبدادی هست.
منطق حرف زدن شما حمله به شخصیت ها و رها کردن بحث هست. به مسائل مطرح شده جواب میدادین بجای حمله بر شخصیت بنده اگر دنبال بحث بودین و اهل تفکر هستین.
شما نمیتونین برای افراد حد و حدود تعیین کنین.
آمین
کاربر جدید
میبخشین شما این بحث رو اول با ادعای اجتماعی بودن شروع و بعد تبدیل به سیاسی کردین و فتنۀ سبز رو اشاره میکنین و تهدید و.... اینا به کنار در چند جا به شخصیت حمله میکنین و بحث را رها میکنین و به فردی که در بحث هست بنده رو مثال میزنین و با تهمت یه انگی رو به بنده میچسبونین و چندین جا ایران را که وطن ماست زیر سوال میبرین و... اینا نشونۀ دو آتیشه بودنتون نیس؟
از اصول بحث چند تا میتونین نام ببرین خانم محقق؟
حرفاتون نشون میده که اهل بحث و تحقیق نیستین.دلیلاش هم کاملا در تاپیکهای مختلف مشهود هست. چون در هر تاپیک شما بحث نمیکنین به فردی که وارد بحث شده حمله میکنین. این کجاش به تحقیق مربوط هست؟ ادعا را همه می تواند بکند اما دلیل را همه نمی تواند بیاورد.
بنده وارد این بحث شدم مثه بقیۀ کاربرها. دلایلی رو مطرح میکنم اگه جوابی ندارین نباید به بنده حمله بکنین.منطق بیارین. جواب منطق ؛منطق خواهد بود نه حمله به فرد.
شما علوم انسانی خوندین اینا جزو مسائل ابتدایی علوم انسانی هست.
ببینین چقد اپیک خودتون رو منحرف کردین
آمین
بحث کردن با شما بی فایده هست. بنده طبق قوانین گفتم اشاره به فتنه های سیاسی ممنوع هست چون اگه به قوانین اشاره نمیکردم باید جواب میدادم و این کار نتیجۀ خوبی رو یقینن نداره.بنده دلیل میارم برا فیلتر و... شما وقتی با دیگران بحث میکنین بجای دلیل آوردن میگین من هم موافقم بعنوان مثال دوستمون ....
این شیوۀ بحث کردنه؟
آمین
کاربر جدید
ببین من و تو رو در بحث ها بیخیال میشن درسته؟
وقتی باهاش موافقی دلیل نداره به بنده استناد کنی. وقتی با حرف بنده مشکل داری باید براخودم اونم با استناد به حرفم نقل قول کنی.
اشاره به شخصیت افراد واقعا باعث به انحراف کشیدن بحث میشه.
شما طبق رشتۀ خودتون میتونین بحث های بسیار جالبی رو راه بیندازین اما قبول کنین بعضی اوقات بحث را رها کرده و به شخصیت می پردازین.
بنده نیومدم اینجا که شما به شخصیتم حمله کنین اومدم تبادل افکار کنم. شاید برخی با تفکراتم موافق و برخی مخالف باشند.این یک مسألۀ عادی هست و همین اختلافها زیبایی رو دوچندان میکنن
اما مسألۀ بچه و بزرگسال به فیلتر خیلی هم مربوطه. قرار نیس این دلیل علمی باشه. در فیلتر مگر همۀ دلایلات منشأ علمی دارند؟
آمین
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)