سلام.ممنون از پستتون.2. برخی می گویند ما می خواهیم با جنس مخالف رابطه داشته باشیم و حرف های معمولی بزنیم و نیت بدی نداریم و شهوتی هم در کار نیست! به این افراد باید گفت : چرا این حرف های معمولی را با دوستان هم جنس خود نمی زنید؟ وقتی به درون خود رجوع کنند می بینند رابطه با جنس مخالف برایشان لذتی دیگر دارد (و این همان شهوتی است که معطوف به نامحرم می باشد و گناه است). هر انسان عاقل و بالغی می داند که حتی فکر رابطه با جنس مخالف و تصور آن در ذهن، تحریک کننده است، حال چه برسد به ارتباط! ؛ توجیهات مختلف نمی تواند واقعیت را تغییر دهد و نباید خود را فریب دهیم. البته گرایش زن و مرد نسبت به هم طبیعی است ولی باید از راه ایمن و شرعی به آن پاسخ داد که آن راه را دین مشخص کرده : ازدواج. برای ازدواج هم باید کمی صبر و تحمل داشت تا شرایطش فراهم گردد.
من نیاز به راهنمایی دارم.من حرف دین و شرع رو قبول دارم.و نمیخوام چیزی رو زیر سوال ببرم.
و بهتره بگم ازتون راهنمایی میخوام.
واقعا تو دنیای امروزه حرف های این اقای مشاور رو میشه انجام داد؟
یه جورایی انگار این فرد پاسخ دهنده به خودش شک داره.
بهتر نیست بیان هر کسی رو به قوی بودن و پایبند بودن به عقاید درونیشون دعوت کنند تا اینکه در این دنیایی که دختر پسر دیگه همه جا مختلط هستن و به دلیل فرهنگ سازی های غلط دیگه کنترل از دستشون در رفته بیان هنوزم مثل ابتدا بگن نرو نبین نگو ...؟
دختر عمه دختر خاله دختر دایی دختر عمو اینا برای پسر نا محرم هستند؟خب پس نباید باهاشون در ارتباط بود دیگه.شمارشونم نباید داشت.چه نیازه؟
جواب همه ی سوالات این شکلی رو هم که با ازدواج میدید.
یکی منو توجیه کنه

علاقه مندی ها (Bookmarks)