سلام
استرس موقع سخنرانی و کنفرانس و کلا در جمع صحبت کردن طبیعیه به شرطی که تاثیر بدی روی عملکرد نذاره..... راستش من یکبار این اتفاق برام پیش اومد اونم چهارم دبستان ولی تا اونجایی که به یاد دارم هیچ وقت دیگه مشکلی نداشتم.....حتی دوران راهنمایی موقع اجرای برنامه های صبحگاهی خیلی پیش اومد که مجری باشم.....دوره دانشجویی هم مجری حتی کنفرانس هم بودم و در کنفرانس های کلاسی(که البته کلاس ما فقط خانم ها بودن).....میدونید یکبار کسی ازم پرسید نمیترسی بری اون بالا تپق بزنی...گفتم ممکنه تپق هم بزنم اما سعیمو میکنم پیش نیاد اگه اومد هم که اومد دیگه قرار نیست اتفاق مهمی بیفته یه ببخشید میگم و دوباره حرفم رو ادامه میدم.....راستش تا حالا فکر نکردم افرادی که دارم باهاشون حرف میزنم گوسفند یا چیزی هستن....اتفاقا توصیه میکنم تو چشمهاشون هم نگاه کنید اگر میخواید حرفتون رو بزنید و تاثیر حرفتون رو ببینید حتما به واکنش های شنونده باید توجه داشت.... سخنران قَدَر هم ممکنه تپق بزنه و این کاملا طبیعی هست دلیل برای نگرانی وجود نداره
یه راه حل که برای تخلیه استرس هم خودم پیش اومده استفاده کنم اینه که قبل از شروع سخنرانی تمام بدنم رو منقبض میکنم و دوباره یدفعه رها میکنم و بلافاصله شروع میکنم بعد از اینکه رو دور افتادم دیگه خودبخود استرس فراموش میشه
کتاب ها و متد های زیادی هستن که میتونه بهتون کمک کنه.......یکسری اصول فن بیان رو اگه بخونید مشکل تا حد زیادی برطرف میشه
یه دوره رایگان سخنرانی فن بیان هم در اینترنت اجرا میشه که برای شما از طریق ایمیل فایل صوتی میفرستن و میتونید مشکلتون رو تا حد زیادی حل کنید
http://bahrampoor.com/
علاقه مندی ها (Bookmarks)