دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 9 , از مجموع 9

موضوع: تکنیک های صدا: چطور عالی صحبت کنید

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    یار قدیمی
    ارسال تشکر
    7,998
    دریافت تشکر: 20,776
    قدرت امتیاز دهی
    79815
    Array
    Sa.n's: لبخند

پیش فرض پاسخ : تکنیک های صدا: چطور عالی صحبت کنید

نقل قول نوشته اصلی توسط spring girl نمایش پست ها
    همه ی اینا درست وقتی تویه یه جمع قرار بگیری چ رده سنی بالا و چ پایین انقدر بد نگات میکنن و منتظر یه اشاره ازت هستن ک تپق بزنی و بخندن و مسخرت کنن!
    هرچقدرم تمرین کنی ک کنفرانستو از بر باشی بازم تپق پایه ی ثابته !برای جلوگیری از تپق زدن باید چیکار کرد؟
    سلام دوست عزیز
    ببینید من هم همین مشکل رو داشتم تا میومدم یک جایی که برام مهم بود صحبت کنم حرفم یادم میرفت و تپق میزدم.
    تا زمانی که اومدم تغییر دادم طرز صحبتم رو ، ببینید من تجربه کردم که هرچی آدم روی کلماتی که قراره بعد از کلمه ای که داره میگه فکر کنه کلمه رو اشتباه بیان میکنه .
    اگر از روی متن از قبل آماده شده ای دارید صحبت میکنید ، مطمئن باشید که کامل حفظ هستید متن رو بعد شروع به صحبت کنید ، اصلا فضا رو تصور نکنید و روی کلماتتون دقت بیش از حد نداشته باشید ، تنها روی جمله بندی تون فکر کنید . اگر قسمتی از صحبتتون هم یادتون رفت لازم نیست از روی متن ادامه بدید با یک جمله مرتبط و خوب ادامه بدیدش ، فقط حواستون باشه که دارید چه چیزی رو بیان میکنید و سعی کنید جملات رو به هم ربط بدید . یکی دیگه از چیز هایی که باعث تپق زدن میشه استرس داشتنه ، سعی کنید که استرس نداشته باشید و در کمال آرامش صحبت کنید و ایمان داشته باشید که در آخر سخنرانیتون مورد تحسین قرار میگیرید
    اگر این نکات رو رعایت کنید مطمئنا بهترین سخنرانی رو ارائه میدید.
    " برای آنکه در زندگی پخته شویم نباید هنگام عصبانیت از کوره در برویم "

2. 4 کاربر از پست مفید Sa.n سپاس کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع