بله حق با شماست ، استرس چیز طبیعیه اما تنها کسی که میتونه استرس رو از بین ببره خود شخص هست وقتی خودتون با خودتون کنار بیاین که کاری که قراره انجام بدید استرس نداره .
ببینید اینجور اتفاقات طبیعیه ولی بعضیاشون ناشی از استرس زیاد هست . برای همه ما پیش اومده در اینجور مواقع اول اون اتفاقی که افتاده رو جبران کنید بعد ادامه بدید .
همه میتونن سخنرانی کنن و برای دیگران صحبت کنن اما در این بین کسی با دیگران سخنرانیش فرق داره که بتونم اگر مشکلی پیش اومد خودش رو حفظ کنه و ادامه بده . اگر هر مشکلی در بین کنفرانستون پیش اومد سعی کنید که بتونید سخنرانی رو ادامه بدید و حتی اگر کسی خندید هم خودتون رو حفظ کنید . سعی کنید اعتماد به نفستون رو هر طور که میتونید بالا ببرید ، زمانی که اعتماد به نفس بالایی داشته باشید این مشکلات پیش نخواهد آمد .

ولی من ذاتا آدمی استرسی هستم!!!دارم سعیمو میکنم ک همانطور ک شما گفتید این کارو انجام بدم ولی نمیشه ک نمیشه اهل موج منفی دادن نیستم چیزی رو ک با چشم خودم دیدم و میگم برای همایش ملی درسی رفته بودم اصلا جای هیچگونه مشکلی وجود نداشت من از روی پاورپوینت توضیح میدادم دستم خورد چند صفحه پرید جلو

علاقه مندی ها (Bookmarks)