همکار تالار اخبار و کاربر فعال
ای بابا شجریان میخاست تبریز کنسرت بده گفته بودن اینجا شهر مذهبیه و از این جلف بازی ها اینجا راه نداره!! همونسال نیما مسیحا تو تبریز کنسرت گذاشت!!! 2 سال قبل هم به همایون شجریان مجوز ندادن اینبار بهانه شون عدم وجود تالار بزرگ و احتمال ازدحام جمعیت!!!
چند سال قبل هم چندنفر از اساتید موسیقی آذربایجان آمده بودن تبریز و ازشون خواستن که یه کنسرت اجرا کنید اونها هم گفتن ما در تهران چندتا کنسرت داشتیم ولی تو شهر شما (تبریز) آقایون اجازه ندادن!!!!!!!!!
کلا ارشاد تبریز یه جای متحجر الفکر هستش!!
تبریز چندتا سینما داره که همشون بالای 50 سال سن دارن و کم مونده خراب بشن رو سر تماشاچیها!!! ولی ارشاد مترصد لحظه ایه که همشون را تخریب و به پاساژ تبدیل کنند!!اولین سالن تئاتر ایران هم در تبریز بود که بعد انقلاب تخریب شد!!!
ولی یه بار نیشابور رفتم سینما کلی حال داد سینمای تروتمیز و مدرن و کیفیت خوب صدا و تصویر
با این حال که جاش نیست دلم می خواد یکم بګم از بی توجهی بالاییا !!!
به نظرم ایلام بود که اصلاً سینما نداشت ، نمی دونم ساختن نساختن ! یا بوجنورد دو سه تا سینما از زمان شاه بود ( هی پشتش بد میګن ، خیلی کاراش حرف نداشت ، آسفالتی که اون زمان زدن چی بود ، آسفالت های الآن چیه ؟!!! ) که الآن تبدیل شده به تالار عروسیکه چی عروسی های از دین خارج میان جایګزین فرهنګ میشن ! یعنی واقعاً که !
هی دلم می خواد بګما ، اون از آموزش پرورش ، اون از مخابرات ، آدم بخواد ایراد بګیره یعنی ذره به ذره شون ایرادنهمشون
کارمندای اداره ی آموزش و پرورش که زدن به سیم آخر ، با اون سِمَت های ... یعنی کافیه یه روز اتفاقی آدم بره تو اداره قدم بزنه ، از بیخ همه چی دستش میاد ، نشستن پشت میز هیچ کار نمی کنن ، چه توقعی از نسل های بعدی هست آخه ؟! زنګ می زنی به مسئول بیکار نشسته پشت میز ، میګه اقدام می کنیم ، تو یه مورد که الآن دارم می بینم ، 4 ماه ګذشته دریغ از یه اقدام با کلی پیګیری که 5 ماه دیګه 30 نفر پایه شون ضعیف جوری که به نظر من باید دوباره یه سال درس بخونن در همون پایه ( اول ابتدایی )
مخابراتم که هیچ اصلاً ...
دیګه نمیګم ، کافیه ، جاش نیست
ما کاری کنیم مثل این افراد نباشیم ، همشون مدیون کار نکردنشون و ... خواهند بود .
شرمنده اشتباه متوجه شدم![]()
این عکسها پانوراما180درجه هستند که از کنار هم قراردادن چند عکس تشکیل میشه.هرچی دوربین به سوژه نزدیکتر باشه خمیدگی بیشتر بنظر میاد
مثلا این عکس عمارت باغچه جوق را خودم ساختم که ترکیب 3 یا 4تا عکسه.چون کل منظره تو لنز جا نمیشد!!!
اینم لینک تاپیک
عمارت باغچه جوق ماكو
![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)