موافقم که دربارۀ همه چیز حرف زده شد و نظرها هم داده شد بقیۀ اینا همش حاشیه است.
استاد بزرگوار آقای شریعتی جامعه شناس بودن و ما در مورد ایشون هیچ نظری نمیدیم و کتابهایشان رو هم مطالعه میکنیم.
دقیقا میشه بگید حاشیه یعنی چی؟ایا حاشیه همون انتقاد هست؟
اما در مورد عقل:
دوست عزیز عقل ما چی میگه؟ جز این نیست که میگه در تمامی علوم نمی توان تخصص پیدا کرد و باید علوم را انتخاب کرد و در زمینه های بسیار محدودی میشه متخصص شد؟
برای چندمین بار تخصص به معنای احاطه کامل نیست و هرکس تخصص داره حرف اون درسته
بالاتر از مرجع تقلید دانشمندی در ارتباط با علم حوزوی و دینی هست؟ خواهشا استثناها را مثال نزنین. در هر جایی و در هر قشری امکان تزلزل هست حالا از بین یکی از عزیزان یه نفری راهش رو عوض کرد.
اگر منظورتون اقاای منتظری هست فقط میتونم بگم این نظر شماست
وحی منزل نیستند بلکه از وحی منزل و... احکام ما را استخراج می کنند و این یعنی تخصص. من و شما چقد از این تخصص ها داریم؟ صفر هستیم پس الان لازمه به متخصص رجوع شود و اینو عقل می گوید.
وضیعت جامعه تخصص افراد شما رو کاملا نشان میدهند مشخصه که چقد جوانان اهمیت میدن به این حرفا. چون با هر کدومشون هم صحبت شدم نظرشون به اتفاق این بود که همه چیز حرامه همه چیز رقص اواز میگفتن برای ما مهم نیست (چشما رو بر حقیقت باید باز کرد)
شما دلیل انحراف بعضیا رو خوندین؟ مطمعنن نخوندین. آقای x چرا راهش رو کج کرد؟ چه چیزی عامل شد؟ هدفم پرداختن به چنین دلایلی نیست چون هر فردی که بخواهد دنبال حق باشد خودش دنبال چنین مسایلی می رود. ما کلیات را گفتیم و قصد نداریم در چنین تاپیکی به اونا اشاره بکنیم. هیچ کسی عقل را رد نمی کند.
مطمین هستم شما هم مطالعه نکردید یا منابع درست رو مطالعه نکردید حتما منابع بی طرف را مطالعه کنید
نه حق معیار هست نه شخصیت ها. دوست من چقد از حادثۀ غدیر خبر دارین؟چقد کتاب مطالعه کردین؟ عالمانی 30 سال در این باره تحقیق کردند و بیش از چندین هزار جلد کتاب مطالعه کردند و سفرها داشته اند. کدوم فردی به پای ایشان می رسد که فردی دست به قلم بشود و عقل خودش را زیر سوال ببرد.
بخاطر همین مسایل هستش که شیعه و سنی به خون هم تشنه هستند؟حتما پای استکبار وسطه؟
مسأله اینجاست که شما هنوز در مورد مرجع چیزی نمی دانید. اونی که مرجع شد و مورد تایید قرار گرفت وقتی فتوایی را می دهد دلیل و مدرک ارائه می دهد و مهمتر اینکه منابع معتبری برای هر فتوایی وجود دارد. شما مفتیان مصری را با مراجع اشتباه گرفتین. من و شما قدرت استخراج احکام خود را نداریم باید به متخصص رجوع شود و این را عقل حکم می کند.
جناب مهندس بدون اطلاعات در مورد بنده اظهار نظر نکنید کل حرف من اینه که خیلی از مزاجع قران را بهانه کردن و دلیل گمراهی جامعه ما اینه.
انتقاد چیه؟ پتک اهانت؟
انتقاد اصولی دارد یا نه؟
در انتقاد چه اصولهایی باید رعایت بشود؟
شرایط انتقاد چیه؟
اصلا در مورد چه چیزهایی میشه انتقاد کرد؟
؟(آیا انتقاد دربارۀ عقاید راستین یک ملت پذیرفته هستحالا ما توهین را بگذاریم کنار)
عزیزم شما برید ماجرای گالیه رو بخونید جواب خودتونو میگیرید فک کنم متوجه شدی
علاقه مندی ها (Bookmarks)