سلام
ممنونم پرنیان جان...غذای خوبی انتخاب کردی
والا ما زیاد اهل فسنجون درست کردن نیستیم ......البته من خودم دوست میدارم و درست کردم و بد هم درنیومد به نسبت اینکه اصلا درست نمیکنیم خودم که راضی بودم.....البته بسته به سلیقه است ولی من فسنجون ترش و یا ملس دوست دارم اصلا شیرین باب میلم نیست.....واسه این رب انارش باید ترش باشه
شکلات نشنیده بودم واسه فسنجون ......... البته نیازی نیست اگه بذاریم فسنجون خودش رنگش خیلی تیره میشهشکلات فقط شیرینش میکنه
لواشک رو موافقمولی امتحان نکردم
برای اینکه گردو ها روغن بندازه میشه وقتی که گردوها رو میخوایم روی حرارت بذاریم اول با مقدار کمی آب بذاریم و کم کم آب سرد اضافه کنیم روشون...یا همینجوری که در بالا گفته شده عمل بشه
والا دیگه نمیدونم ..... من اول فکر میکردم فسنجون درست کردنش سخته اما وقتی درست کردم متوجه شدم اتفاقا خیلی آسونه فقط باید صبر داشته باشی چون زمان میبره
علاقه مندی ها (Bookmarks)