دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 88

موضوع: خانوم شما برای من آرایش کرده...

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    همکار تالار مکانیک
    رشته تحصیلی
    مکانیک سیالات و انتقال حرارت
    ارسال تشکر
    9,142
    دریافت تشکر: 6,504
    قدرت امتیاز دهی
    12967
    Array

پیش فرض پاسخ : خانوم شما برای من آرایش کرده...

نقل قول نوشته اصلی توسط kamanabroo نمایش پست ها
    الان شما ملاک دسته بندی اجتماعی و دینی و نظارت اجتماعی رو کشور هند می دونین؟
    یعنی هیچ احتمال نمی دین که شاید این کشور با توجه به شرایط خودش قوانین مخصوص به خودش رو داشته باشه؟
    لازم به ذکر است که دین اکثریت کشور ایران اسلامه و مسلما اگر قانونی بخواد وضع بشه بر طبق اون وضع میشه و این خلاف عقل و انصاف و عدالت نیست. چون هر حکومتی در جهان بر طبق آنچه در مصالح خود می بینه قانون و .. تصویب می کنه. جدای از اینکه فضای رقابتی رو در هیچ کشوری بر خلاف قوانین اون کشور نیست. یعنی اگر در کشوری اسلام بخواد رشد کنه و تبلیغ بشه اگر بر خلاف دین رسمی اون کشور باشه براش محدودیت می گذارند و این یک امر طبیعی در امور قوانین اساسی کشورهاست. و ما نمی تونیم قوانین اساسی رو در این بحث نادیده بگیریم چون محور برخوردها و سیاست های کلی هم جامعه ای قانون آن می باشد.
    قانون اساسی رو هم براتون دو بندش رو به عنوان مثال گذاشتم که نوع برخورد و جایگاه اقلیت های دینی رو روشن می کرد. و فکر نمی کنم جای بی عدالتی مطرح باشه. چون طبق قوانین کلی بشری هر اقلیتی در قوانین اجتماعی و کلی تابع اکثریت هست.
    و این هم قابل ذکر است که قانون اساسی با توجه به قوانین حقوقی فردی و اجتماعی و سیاسی و دستورات دین اسلام نوشته شده و همه جوانب در اون رعایت شده و می توان گفت کاملترین قانون دینی در جهان حساب میشه!
    در ضمن در همین هند گزارش های عجیب و غریبی از تجاوز و .. هست که شاید اثر کامل نبودن قانون و مدیریت اجتماعی اون کشور باشه. البته طبق ویکی:
    من هند رو مثال زدم؛ برای اینکه در اون مورد خاص منظورم رو توضیح بدم.وگرنه هند رو به عنوان یک الگوی برتر در همه زمینه های کشور داری؛ معرفی نکردم.

«چون هر حکومتی در جهان بر طبق آنچه در مصالح خود می بینه قانون و .. تصویب می کنه. جدای از اینکه فضای رقابتی رو در هیچ کشوری بر خلاف قوانین اون کشور نیست. یعنی اگر در کشوری اسلام بخواد رشد کنه و تبلیغ بشه اگر بر خلاف دین رسمی اون کشور باشه براش محدودیت می گذارند و این یک امر طبیعی در امور قوانین اساسی کشورهاست. و ما نمی تونیم قوانین اساسی رو در این بحث نادیده بگیریم چون محور برخوردها و سیاست های کلی هم جامعه ای قانون آن می باشد.»

بحث من دقیقا همین قسمت حرف شماست و به این انتقاد دارم. اولا این کار مصلحت هیچ کشوری نیست و دوما این رفتار طبیعی و قابل قبول هم نیست .
    این موضوع رو تجربیات تاریخی کاملا نشون داده. وقتی افراد رو به اونچه معتقد نیستن؛ مجبور کنیم.شرایط رقابت تفکرات رو فراهم نکنیم؛ حجم نارضایتی و نفرت از دین و تفکرات دینی به حدی زیاد خواهد شد که منجر به از هم پاشیدن جامعه و نزول اخلاقیات در اون اجتماع میشه.
    ویرایش توسط ab.bb : 5th January 2014 در ساعت 01:16 AM

2. 6 کاربر از پست مفید ab.bb سپاس کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع