دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 88

موضوع: خانوم شما برای من آرایش کرده...

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    همکار تالار مکانیک
    رشته تحصیلی
    مکانیک سیالات و انتقال حرارت
    ارسال تشکر
    9,142
    دریافت تشکر: 6,504
    قدرت امتیاز دهی
    12967
    Array

پیش فرض پاسخ : خانوم شما برای من آرایش کرده...

نقل قول نوشته اصلی توسط kamanabroo نمایش پست ها
    در مورد نام جامعه اسلامی و حکومت اسلامی:
    ...
    پاسخی رو برای آقای متقی ارسال کردم؛برای روشنتر کردن بحث برای شما هم ارسال میکنم.

وقتی یک جامعه مجموعه ای از اعتقادات مختلف هست؛ نمیشه قوانین دین خاصی رو به همه ملت اعمال کرد چون دستوراتی در هر دین وجود داره؛ که فقط به دوش معتقدین به اون دین هست .مثلا ،دزدی هم در قانون قضایی جرمه هم در دین گناه و خطا شمرده میشه.اما دستورات مربوط به خوراکهای حرام در بین ادیان متفادته یا میزان حجاب در بین باورها یکسان نیست. به همین خاطر قوانین یک کشور که دارای ادیان و فرهنگهای متفاوت هست رو نمیشه مطلقا به یک دین محدود کرد.
    مثلا در کشور هند بیش از یک میلیار انسان با فرهنگ و ادیان مختلف زندگی می کنند.اگر هندو ها بگن چون اکثریت دست ماست؛ پس قوانین هندوئیسم باید برهمگان اعمال بشه. خب این بی عدالتی در قبال بقیه ملت نیست؟ مطمئنا هست.چرا که اونچه هندو مقدس میدونه؛ اسلام حرام اعلام کرده و مسیحیت بهش بی اعتقاده .
    بهمین خاطر گرچه کشور هند اکثرا معتقد به آیین هندو هستند؛ ولی کسی به این کشور جامعه هندوئیسم نمیگه.به همین دلیل هست که میگم: ما نمیتونیم، صرف در اکثریت بودن دینی، قوانین اش رو به بقیه افراد اعمال کنیم.
    من درباره اینکه قانون اساسی ما یا شرع اسلام چه درباره ی کشور داری یا برخورد با ادیان دیگه میگه؛بحث نمیکنم.بحث من، دادن یک فضای رقابتی و عادلانه به همه تفکرات و ادیان هست. در این حالت افراد آزادانه اونچه که باور دارند رو انتخاب می کنند. ضمن اینکه ادعای بر حق و کامل بودن هر دینی در چنین فضایی به بوته آزمایش گذاشته میشه.

2. 5 کاربر از پست مفید ab.bb سپاس کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع