سلام
من که این حرفا رو رد نکردم ، یه جوری میګید انګار من اینا رو قبول ندارم
اینا همه درسته منم قبول دارم ولی وقتی خدا ګفته عربی حتماً دلایلی داره یه علتش واسه سلامتی خود بنده هست ، خدا که به این شکر ګزاری نیازی نداره ، این بنده هست که چه روحی و چه جسمی نیازمنده ...
و حتی زبانی که در نماز به کار ګرفته میشه برای انسان مفیده ...
یه دلیل دیګه هم به نظر من اینه که واحد بودن زبان نماز نشان از اتحاد مسلمین در سراسر جهان داره ...
هیچ منعی در عبادت خدا به صورت دلخواه وجود نداره. قرآن کریم میفرماید: الَّذِینَ یَذْكُرُونَ اللَّهَ قِیَامًا وَقُعُودًا وَعَلَىٰ جُنُوبِهِمْ وَیَتَفَكَّرُونَ فِی خَلْقِ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ رَبَّنَا مَا خَلَقْتَ هَٰذَا بَاطِلًا سُبْحَانَكَ فَقِنَا عَذَابَ النَّارِ ﴿آلعمران: ١٩١﴾
همانها که خدا را در حال ایستاده و نشسته، و آنگاه که بر پهلو خوابیدهاند، یاد میکنند؛ و در اسرار آفرینش آسمانها و زمین میاندیشند؛ (و میگویند:) بار الها! اینها را بیهوده نیافریدهای! منزهی تو! ما را از عذاب آتش، نگاه دار!
پس هر کس به هر صورتی که بخواد میتونه خدا رو عبادت کنه. اصل ذکر خدا همینه که همیشه و در همه حال به یاد خدا باشیم. اما در عین حال خدا واجباتی رو به برای ما مقرر کرده که اون ها رو باید طبق آنچه که خدا امر کرده انجام بدیم . من جمله نماز .

علاقه مندی ها (Bookmarks)