سلام
خواهش می کنم .
استفاده از انرژی خورشید تلف شدن محسوب نشه فکر کنم ، انرژی برق رو که استفاده نمی کنیم بګیم تلف میشه ، همیشه هست ...
خب دیګه رو اون قسمت ها باید کار اصولی صورت بګیره که هم نتیجه داشته باشه و هم مقرون به صرفه باشه ، از قطعات آماده ی قبل که لزومی بر استفاده نیست .
یار همراه
سلام
استباه برداشت نشه.انرژی خورشید رو تلف نمیکنیم.بلکه سیستم ما راندمان خوبی نخواهد داشت.
ورودی مرحله اول برق هست که از انرژی خورشید تولید شده
خروجی سیستم ما هم برق هست.
ایا به اندازه برقی که به ورودی میدیم به همان اندازه از خروجی برق میگیریم؟
تو پست قبلی گفتم.زباله هارو جمع آوری کنیم و برای ایجاد گرما استفاده کنیم به نظرم به صرفه تر هست.
ورودی که انرژی خورشید هست به برق مبدل میشه
خروجی هم روشنایی هست که از برق ګرفته میشه
این وسط برق مثل مواد واسطه عمل می کنه ، تولید میشه و بعد مصرف ... شاید بشه به جای برق از یه چیز دیګه استفاده کرد ...
ولی من با همین روش موافقم ، دیروز نمی دونید چه اندازه زباله هایی که مردم رو زمین می ریختن کفر درآر بود ، من و مادرم شده بودیم مسئول ارشاد زباله جمع می کردیم
چون منبع اصلی خورشید محسوب میشه خب تلف شه ، اونقدر چشمګیر نیست که ... به برق تبدیل شه یکمم هدر رفت داشته باشه ، چه ایرادی داره ؟ در عوض مردم مجبور میشن یکم حدأقل این زباله هاشون رو تو سطل بریزن ، من برای ایران که فرهنګشو ندارن میګم نه مکان های دیګه !
در کل :
یار همراه
منظور من اینه که صرفه اقتصادی نداره.فرهنگ سازی روش های خودشو داره.نمیشه به خاطر روشنایی مردم رو مجبور به تولید زباله کرد.مگه تمام زباله هاشونو میریزن تو خیابون؟در همه ی سطح شهر یک اندازه زباله تولید نمیشه که.ما خودمون تو محلمون مشکلی نداریم.با اینکه منطقه شلوغی هست و روزانه رفت و آمد زیادی صورت میگیره اما تجمع زباله روی زمین نداریم.
و تعداد زیادی شغلشون جمع آوری همین زباله هاست.
ولی برای تامین روشنای + فرهنگ سازی از نوع تحرک من اینو دوست دارم
همسایگیهای انرژیزا
موضوع: طراحی شهری ،
رکاب بزن تا نور داشته باشی
یار همراه
گلوبندک
موضوع: لوازم منزل ، لوازم آشپزخانه ، بازیافت ،
برای اینکه کیسه زباله را گره نزنید، کافیست از این وسیلهی ابتکاری استفاده کنید. کیسهی زبالهی پر شده را جمع کنید و قسمتِ جمعشده را داخل سهگوش تعبیهشده روی دیوارهی سطل بگذارید. نوارچسب قرمزرنگی دور کیسه کشیده میشود و گلوی آن را میبندد!! به نظر شما سازوکارِ دقیق این چسب چیست و چطور دورِ کیسه میچسبد؟ این ایده یکی از نامزدهای جایزهی ایفدیزاین 2012 هم بوده است.
منبع:ideaz.ir
یار همراه
خانه در منزل
موضوع: لوازم منزل ، دکور و مبلمان ،
یک طراح ایتالیایی، با استفاده از چارچوبهای آهنی و پارچههای ضخیم رنگی، اتاقکی را طراحی و تولید کرده که معتقد است جای مناسبی برای استراحت، مطالعه و حتی پذیرایی از میهمان است! کف این اتاقک با دشک، فرش میشود و دیوارها و سقفش از پارچهست. شاید این اتاقکِ پیشساخته برای ایجاد یک مکان مجزا در یک سالن مناسب باشد.
منبع:ideaz.ir
همکار تالار مکانیک
یار همراه
به نظر من هم این طرح به این شکل مشکل داره.یعنی جوابگو نیست.
ولی فکر کنم تو لوله های اصلی که برای ابرسانی به محله های شهر کشیده میشه استفاده بشه بهتر باشه.اونم به صورت ذخیره انرژی در باطری و روشنایی خیابان از انرژی ذخیره شده
چون اصولا خونه ها از حداکثر فشار آب استفاده نمیکنند و اگر 10% تا 20 % از فشار ابرسانی را برای توربین بدیم هم به نظرم کافی باشه![]()
همکار تالار مکانیک
یار همراه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)