سلام خدمت پرنیان عزیز
ممنونم از ایجاد این تاپیک و تشکر از دعوتتون
هر چند همه موارد ذکر شده ولی من چند نکته رو یاد آوری میکنم
یکی اینکه در پخت خورش قورمه سبزی خورد شدن سبزی برای میهمانی های رسمی کمی کمتر ریز بشه بهتره
مورد بعد اینکه کلا دوستان توجه داشته باشند مدت زمان پخت خورش برای جا افتادن 7 ساعت بایستی در نظر گرفته بشه 5 ساعت اول طبق دستور العمل ذکر شده که پرنیان عزیز زحمتش رو کشیدن گوشت و لوبیا به همراه پیاز پخته میشه ولی اگر در ابتدا نمک افزوده نشه خیلی بهتره چون نمک باعث دیر پز شدن گوشت میشه
و پس از اتمام 5 ساعت گوشت کاملا پخته و آماده هست و هم از ظاهر لوبیا ها که پوسته اون شکافته میشه میتونید مطمئن بشید پخت کامل انجام شده
برای اینکه عطر و طعم خورش بوسیله سبزی ها بیشتر و ماندگار تر باشه سبزی سرخ شده رو در این مرحله اضافه میکنیم و میتونیم چاشنی مورد نظر مثل لیمو امانی و رب رو همزمان با سبزی اضافه کنیم و از این مرحله به بعد 2 ساعت دیگه با شعله کم خورش ما بایستی روی حرارت باشه من توصیه میکنم برای خوش طعم تر شدن خورش از مقدار کمی هم جوهر لیمو استفاده بشه البته مقدارش زیاد نباشه و بشه یه طعم ملس رو به غذا داد
و یک نکته مهم که دوستان اگر توجه کنند اینکه قبل از پخت حتما لوبیا رو بصورت جداگانه در چند مرحله با آب بجوشونند و آب اون رو خالی کنند این کار هم باعث میشه باد حبوبات گرفته بشه و بعد از میل کردن غذا ایجاد نفخ نمیکنه و هم رنگ سیاه اولیه لوبیا گرفته میشه و این کار به بهتر شدن رنگ و طعم خیلی کمک میکنه اصطلاحا آب سیاه رنگی که بر اثر جوشیدن خارج میشه کمی طعم تلخی داره و با این کار شما مانع ورود اون تلخی به غذاتون هم میشید
و در آخر هم توصیه من اینه حدودا 20 دقیقه قبل از سرو غذا خورش رو خاموش کنید تا زمان سرو خورش به قول معروف به روغن بیوفته البته این توصیه برای انواع خورش ها هم میشه چون سرو غذا در حین جوشیدن باعث میشه روغن غذا در لابلای محتویات پراکنده بشه و نتونید ظاهر شکیلی رو که دلخواه سلیقه کدبانوی ایرانی هست داشته باشید
در مورد سبزی هم اگر دوستان در فصل سبزی ریحون بنفش تونستند تهیه کنند میتونند مقداری به سبزی شون ریحون بنفش اضافه کنند که هم طعم بهتری به خورش میده و هم رنگ خورش خوشمزه تر میشه (البته ریحون بنفش در هر فصلی نیست)
ممنونم از پرنیان عزیز و امیدوارم با این دستورالعمل ها دوستان خورش قورمه سبزی دلخواهشون رو تهیه و نوش جان کنند
موفق باشید![]()

)یا در صورت خرد کردن با جداسازی دانه ها از آن استفاده کنید.

علاقه مندی ها (Bookmarks)