دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 18

موضوع: فوت کوزه گری غذاها!

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. #9
    کـــــــاربر فــــعال
    رشته تحصیلی
    اقتصاد
    نوشته ها
    8,281
    ارسال تشکر
    21,844
    دریافت تشکر: 45,916
    قدرت امتیاز دهی
    82825
    Array
    Almas Parsi's: جدید94

    پیش فرض پاسخ : فوت کوزه گری غذاها!

    نقل قول نوشته اصلی توسط parnian 80 نمایش پست ها
    سلام دوستان
    ببخشید مدتی نشد بذاریم غذاها رو
    موضوع امروز خورشت قورمه سبزی هست
    ابتدا طبق روال دستور پخت این غذا:
    یکی از لذیذ ترین غذا های ایرانی ها که بسیار نیز محبوب می باشد خورشت قرمه سبزی می باشد که ما امروز آن را به طور کامل آموزش می دهیم و شما را دعوت به صرف آن می کنیم ، چرا که تمام مواد مورد استفاده در آن دارای خاصیت غذایی کامل و غنی می باشد ، تا قبل از وجود آسیاب سبزی خردکن به دلیل دشواری خردکردن سبزی قرمه سبزی در زمره غذاهای سخت و کاربر بشمار می آمد که با استفاده از آسیاب سبزی خردکن آکاالکتریک میتوانید در کمتر از یک دقیقه حجم زیادی از سبزی را خردنموده و از بریدن دست و اسید موجود در سبزیجات نیز در امان بمانید ...

    سبزی خردکن :

    مواد لازم برای آشپزی برای 6 تا 8 نفر :
    سبزی(تره،جعفری،کمی شنبلبله)یک کیلو گوشت ماهیچه یا مغز ران بدون استخوان نیم کیلو لوبیای قرمز1/2 پیمانه(100گرم) لیمو عمانی درسته3 تا 4 عدد گرد لیموگرد لیمو= یک قاشق سوپخوری (در صورت تمایل )پیاز2 عدد متوسطروغن250گرم (یک پیمانه) چگونگی پخت

    1- لوبیا را از شب قبل شسته و خیس کنید .
    2- سبزی را خوب شسته و پس از خشک کردن در سبد با سبزی خردکن خوب ریز نمایید ، ریز شدن سبزی زیادسبزی باعث خوشمزه تر شدن آن می شود البته توجه نمایید شنبلیه زیاد باعث تلخی خورشت شما خواهد شد با وجوداسلایسر آکا شما میتوانید همیشه سبزی آماده در فریزر داشته باشید.3- سبزی خرد شده را در روغن سرخ نمائید ، زیادی سرخ کردن باعث می شود که خورشت شما تیره تر شود وخواص و ویتامینهای موجود در سبزیجات کاهش یابد .4- چند تا پیاز رو ریز کرده و یا رنده می کنیدو در روغن خوب تفتش میدهید. بعد به ان زردچوبه اضافه کرده تا حدی که رنگ آن نارنجی پررنگ شود . بعد کمی نمک زده و گوشتها را در آن خوب تفت می دهید واجازه می دهید که گوشت تو پیازه قشنگ آب بیاندازد. سپس سبزی قرمه رو اضافه می کنید و حتی اگر قبلا آنرا سرخ کرده و در فریز گذاشته اید باز با گوشت و پیاز کمی آنرا تفت دهید .5- بعد لوبیا قرمز را که آب آن کاملا گرفته شده اضافه کنید تا خوب با سبزی مخلوط بشه و اندازش کم و زیاد نشه در این مرحله باید روغن روی سبزی رو گرفته باشه . بعد آب داغ رو اضافه کرده و اونقدر آب اضافه می کنید که تا پایان جا افتادن خورش نیازی به آب اضاف کردن نباشد. اول شعله گاز را زیاد گرده تا خورشت تقریبا بپزد و بعد که آب کمتر شد شعله را کم کرده طوری که روغن خورش روی سطح خورشت جمع شود .6- خورشت را چشیده نمک و فلفل آن را کنترل کرده و سپس لیموعمانی ها را سوراخ کرده وبه خورشت اضافه کنید در صورت تمایل دو تا سه قاشق سوپخوری هم گرد لیمو و یا یک قاشق غذاخوری آبلیمو هم به خورشت اضافه نمایید.
    منبع:http://cooking.akairan.com/ashpazi/khoresh/5924.html
    و حالا فوت های کوزه گری:
    1-بعضی میگن قبل از سرو قرمه سبزی بذارید خوب سرد شه بعد دوباره گرمش کنید.اینکار خورشت رو خوش طعم تر میکنه.
    2.وقتی دارین پیاز و گوشتو سرخ میکنین یکی دو قاشق غذاخوری شمبلیله خشک اضافه کنید(فقط زیاد استفاده نکنید که تلخ نشه)
    3.بهتر است که از تره و اسفناج بیشتری در ترکیب قورمه سبزی استفاده کنیدتا سبزی لعاب بیشتری داشته باشد و زیباتر شود.
    4-بهتره از لیمو امانی تیره هنگام پختن استفاده کنید و یا به صورت درسته یا سوراخ شده(با چنگال
    )یا در صورت خرد کردن با جداسازی دانه ها از آن استفاده کنید.
    5-عصاره مرغ یا گوشت علاوه بر خود گوشت و مرغ هم خوبه.
    6-در انتها خورشت را با حرارت کم بجوشانید.
    7-اضافه کردن رب گوجه فرنگی نیز خوبه.
    حالا منتظر فوت های شما هستم


    سلام خدمت پرنیان عزیز
    ممنونم از ایجاد این تاپیک و تشکر از دعوتتون
    هر چند همه موارد ذکر شده ولی من چند نکته رو یاد آوری میکنم
    یکی اینکه در پخت خورش قورمه سبزی خورد شدن سبزی برای میهمانی های رسمی کمی کمتر ریز بشه بهتره
    مورد بعد اینکه کلا دوستان توجه داشته باشند مدت زمان پخت خورش برای جا افتادن 7 ساعت بایستی در نظر گرفته بشه 5 ساعت اول طبق دستور العمل ذکر شده که پرنیان عزیز زحمتش رو کشیدن گوشت و لوبیا به همراه پیاز پخته میشه ولی اگر در ابتدا نمک افزوده نشه خیلی بهتره چون نمک باعث دیر پز شدن گوشت میشه
    و پس از اتمام 5 ساعت گوشت کاملا پخته و آماده هست و هم از ظاهر لوبیا ها که پوسته اون شکافته میشه میتونید مطمئن بشید پخت کامل انجام شده

    برای اینکه عطر و طعم خورش بوسیله سبزی ها بیشتر و ماندگار تر باشه سبزی سرخ شده رو در این مرحله اضافه میکنیم و میتونیم چاشنی مورد نظر مثل لیمو امانی و رب رو همزمان با سبزی اضافه کنیم و از این مرحله به بعد 2 ساعت دیگه با شعله کم خورش ما بایستی روی حرارت باشه من توصیه میکنم برای خوش طعم تر شدن خورش از مقدار کمی هم جوهر لیمو استفاده بشه البته مقدارش زیاد نباشه و بشه یه طعم ملس رو به غذا داد

    و یک نکته مهم که دوستان اگر توجه کنند اینکه قبل از پخت حتما لوبیا رو بصورت جداگانه در چند مرحله با آب بجوشونند و آب اون رو خالی کنند این کار هم باعث میشه باد حبوبات گرفته بشه و بعد از میل کردن غذا ایجاد نفخ نمیکنه و هم رنگ سیاه اولیه لوبیا گرفته میشه و این کار به بهتر شدن رنگ و طعم خیلی کمک میکنه اصطلاحا آب سیاه رنگی که بر اثر جوشیدن خارج میشه کمی طعم تلخی داره و با این کار شما مانع ورود اون تلخی به غذاتون هم میشید

    و در آخر هم توصیه من اینه حدودا 20 دقیقه قبل از سرو غذا خورش رو خاموش کنید تا زمان سرو خورش به قول معروف به روغن بیوفته البته این توصیه برای انواع خورش ها هم میشه چون سرو غذا در حین جوشیدن باعث میشه روغن غذا در لابلای محتویات پراکنده بشه و نتونید ظاهر شکیلی رو که دلخواه سلیقه کدبانوی ایرانی هست داشته باشید

    در مورد سبزی هم اگر دوستان در فصل سبزی ریحون بنفش تونستند تهیه کنند میتونند مقداری به سبزی شون ریحون بنفش اضافه کنند که هم طعم بهتری به خورش میده و هم رنگ خورش خوشمزه تر میشه (البته ریحون بنفش در هر فصلی نیست)

    ممنونم از پرنیان عزیز و امیدوارم با این دستورالعمل ها دوستان خورش قورمه سبزی دلخواهشون رو تهیه و نوش جان کنند



    موفق باشید
    ویرایش توسط Almas Parsi : 1st January 2014 در ساعت 06:54 PM

  2. 9 کاربر از پست مفید Almas Parsi سپاس کرده اند .


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. خواص انگشتر عقیق ، فیروزه ، یاقوت در احاديث
    توسط ØÑтRдŁ§ در انجمن مقالات مذهبی
    پاسخ ها: 2
    آخرين نوشته: 4th September 2014, 03:02 PM
  2. طرز تهیه میرزا قاسمی+فوت های کوزه گری
    توسط parnian 80 در انجمن خانه و خانه داری
    پاسخ ها: 2
    آخرين نوشته: 8th July 2013, 10:42 PM
  3. موزه نساجی ؛ تفاوت های مرمت و احیاء
    توسط وحید 0319 در انجمن معماری ایرانی و اسلامی
    پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 21st August 2012, 11:54 AM
  4. پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 31st July 2012, 10:52 PM
  5. تفاوت مردان وزنان
    توسط N I M A در انجمن خواندنی ها و دیدنی ها
    پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 24th September 2008, 08:24 PM

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •