دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 98

موضوع: سطح سواد طرف مقابل در ازدواج شما چه تاثیری دارد؟

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر فعال سایت
    رشته تحصیلی
    ارشد ژنتیک ،کارشناسی میکروبیولوژی
    ارسال تشکر
    25,976
    دریافت تشکر: 13,088
    قدرت امتیاز دهی
    24670
    Array
    سونای's: جدید81

پیش فرض پاسخ : سطح سواد طرف مقابل در ازدواج شما چه تاثیری دارد؟

نقل قول نوشته اصلی توسط عبدالله91 نمایش پست ها
    بسم الله الرحمن الرحیم

سلام. ممنون
    سلام

تمامی مشاغل شکل ظاهر دنیای ماهارو می سازه؛ در بعد نهان زندگیمون یه دنیای ارزشی هست که اگه کسی فاقد ارزشهای این بُعد باشه دچار نتایج وخیمی خواهد شد.

خب مگه این دنیا نیست که اون دنیامونو میسازه!! مشاغل هم جزئی ازین دنیای ما هستن دیگه!

روانشناسی میگه موردی داشتم که دختر خانم فقط بخاطر گوشی پسر که آیفون بوده زنش شده. شاید برا بعضیا خنده دار باشه اما معیار شغل و سواد و ... رو در راس امور قرار دادن مصداق همین انتخابهاست.

البته الان بحث من این قبیل افراد نیستن ها!!... اما ازین لحاظ میگم که تحصیلات مهمه ( بازم میگم تنها ملاک نیست )
    مثلا همین دو سه روز پیش یکی از آشناهامون که نظامی بودن! گفتن که یه سرباز دست خودش رو تیغ زده! ایشون هم اوشون() رو انداختن بازداشتگاه!حتی تنبیهشم کردن.. تا دیگه ازینکارا نکنن! و میگفتن که هزینه درمونگاه برای این ادمای درد سر ساز نیست!!!
    من هرچقدر از عفونت و میزان معین خونریزی و ... صحبت کردم ایشون راضی نشدن تجدید نظر کنن!!!!

خب این یعنی تفاوت دیدگاه!!!
    من مث همیشه جوری فکر کردم که این شخص هرچند خاطی، باید درمان شه!
    ایشون
    مث همیشه جوری فکر کردن که این شخص هرچند مجروح، باید تنبیه شه !! تا هم برا خودش و هم برا بقیه درسی بشه تا دیگه دردسر ساز نشن و نقض مقررات نکنن...

من نمیخوام بگم من درست گفتم یا ایشون! هر کدوم با توجه به حرفمون ! عککس العمل خاصی داشتیم!
    ایشون هم اگر اینکارو نمیکردن خب نمیتونن نظم رو اونجا برقرار کنن!

خلاصه اینکه این درک کردن ها بنظرم مهمه! تا این تفاوت فکری به داخل خونه کشیده نشه!!

یا مثلا یکی که نمیدونم به عنوان مثال علوم تربیتی خونده باشه! ( مثال میگم شاید کسی اینطور فکر نکنه ) به تربیت خیلی اهمیت میده.. مثلا از همسرش بیشتر توقع داره که به خونواده برسه...

اما همسرش درگیر طرح و پروژه و درمان و جامعه باشه... ( البته نه اینکه غافل از خونواده باشه... اما نسبت به دیگران فعالیت اجتماعی بیشتری داشته باشه )
    این یعنی همسر به فکر خونواده نیست؟؟ نه اتفاقا این همسر برای تربیت فرزند داره تلاش بیشتری میکنه... تلاشی به وسعت سالم بودن جامعه.. جامعه ای که فرزندش قراره توش بزرگ شه و فرزندان فرزندانش...تلاشی به وسعت سالم بودن همه انسانها....

دوستان میگن درک و شعور بالا... خب اگه کسی درک و شعور نداشته باشه که روش فکری نمی شه..
    بحث من اینه درک و شعور داره اما این مشکل هم هست...
    الان قبول کنن که من هیچ مشکلی ندارم... واقعا تضمینی برای روزهای سخت زندگی هست که یکی ازین طرف ها خسته نشه ؟؟ ازش توقع نداشته باشه مثل خودش فکر کنه؟؟

اما اگه کسی درک و شعور داشته باشه و سطح تحصیلات و نوعش مثل خودمون باشه فکر نمیکنین درک بیشتری از هم میتونن داشته باشن؟؟

البته شما ارشد دارین نمیخوام وقتتونو بگیرم! اما این یه مورد از دلیل هام بود! دلیل های دیگه ای هم داره که میگم مهمه تحصیلات..

ستاره ها نهفتم در اسمان ابري
    دلم گرفته اي دوست، هواي گريه با من

2. 11 کاربر از پست مفید سونای سپاس کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)