بسم الله الرحمن الرحیم لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم
سلام
متشکرم ، بحث خوبیه
خب من نظر شخص خودم رو بیان می کنم . در وهله ی اول راجع به اون قسمت که عرض کردید ، دختر خانم میګه پسره ( با این لفظ ) ، اګه فرد پروفسورا هم داشته باشه ، سطح بیانشون که اصلاً جالب نیست ...
و اما در مورد سطح سواد فرد مقابل ، مګه سواد با مدرک به دست میاد ؟من به شخصه اصلاً مدرک برام مهم نیست ... سطح فهم و شعور فرد مهمه ، در تمام موارد استثنائاتی وجود داره که نمیشه یه حکم کلی صادر کرد ...
افرادی هستن که مدرک بالایی ندارن اما سطح فکری بالایی دارن ... معیارها در کنار هم سنجیده میشن ... افرادی هم هستن که مدرک خیلی بالایی دارن اما از یه فرد با رفتار و برخوردهای سطح پایین هم سطح فهم و شعور و اجتماعیه پایین تری دارن!
البته در این موارد خانواده هم نظراتی دارن که اتفاقاً من میشناسم دختر خالم مدرک اصلاً براش مهم نبود ، اما مدرک برای خالم یه معیار بسیار مهم بود ، نتیجشم به نظر من خوشایند نبود ... سطح برخورد فرد مثل بچه های دبیرستانی هست. ( 26 سالشونه )
در عوض فردی می شناسم با سطح سواد شاید پنجم دبستان ( سنشون ولی خیلی زیاده ) اما در حد یه دکتر ، سطح سواد و مطالعاتی بسیار بالایی دارن ...
متأسفانه دارا بودن مدرک برای جامعه ی ما جا افتاده ...
مثلاً فردی باشه با مدرک فرض دکترا چه دختر چه پسر ، ګوشه نشین باشه ( می شناسم ) ، همش تو درس باشه ، به زندګی نرسه ، آیا خوبه ؟ اصلاً بدیهیه این موارد خوب نیست ، ولی هر دو مورد در کنار هم خوب میشه که ګاهی باید چشم پوشی کرد
اینم بګم علاقه شرط نیست ، شرط سطح ایمان و فهم و شعور بالاست و بعد علاقه ، علاقه باشه ، ایمان و اخلاق و رفتار نباشه ، من مخالفم ...
با عبارتی که عنوان کردید : '' برای من دکتر افت داره با یه دیپلمی (یا لیسانس و..) ازدواج کنم؟؟؟ " هم مخالفم ، خیر افت نداره ...
برای خواهر و برادرم هم اصل خودشونن و خودشون باید اظهار نظر کنن ، بنده در این موارد دخالتی نمی کنم ، اما لازم بدونم راهنمایی می کنم ... برای فرزندم هم همینطور خواهد بود ... در کل راجع به هر کس قریب به 97 درصد نظرم همین خواهد بود .
علاقه مندی ها (Bookmarks)