دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 149

موضوع: !..دفترچه یادداشت نخبگان جوان..!

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    همکار تالار بیماریها
    ارسال تشکر
    12,105
    دریافت تشکر: 7,437
    قدرت امتیاز دهی
    31773
    Array
    masoume.a.92's: جدید33

پیش فرض پاسخ : !..دفترچه یادداشت نخبگان جوان..!

نقل قول نوشته اصلی توسط سونای نمایش پست ها
    دیشب هم مثل بعضی از شب هایی که خیلی خسته هستم... گوشیمو گذاشتم سایلنت و خوابیدم....
    ساعت 1و نیم دو بود که از خواب پاشدم! دیدم گوشیم نورش چشمک میزنه! رفتم دیدم تماس بی پاسخ و چند تا اس اومده!!

و همه از از یه نفره! کنجکاو شدم و البته کمی متعجب که چه خبره! خوندمو دیدم یکی در حال تشنج بوده و بهم زنگ زده بودن که چیکار کنن!!! بعدم اون اس ام اس ها! اون حالت ترسی که توو اس ها مشخص بود.... اینکه جایی بودن که دستشون به جایی بند نبود....

خیلی از خودم بدم اومد...خیلی...چند ثانیه هنگ کرده بودم که چرا انقد خودخواهی کردمو برا حال بد خودم! گوشیمو گذاشتم رو سایلنت!!!.... چرا همچین چیزی رو پیش بینی نکردم...
    هرگز خودمو برا این ماجرا نمیبخشم.... هرگز هم تا این حد، به این نرسیده بودم که چقدر خودخواهم.....

حتی روم نمیشه بگم خدایا منو ببخش!!!
    اما خدا ازت میخوام هرگز دیشب رو فراوش نکنم....آمین

عزیزم تو تقصیری نداشتی مگه یه تشنج چند مین طول میکشه؟ حتی اگه رو سایلنت هم نمیذاشتی اون تشنج پیش میومد و تموم میشد مطمئن باش بعدش باهات تماس گرفتن نه حینش...
    حتی اگه حینش هم بود بازم چیزی نمیشد شاید فقط خطراتو کم میکردی ولی اصل قضیه که دست تو نبود...
    درضمن تو حق داری گوشیتو رو سایلنت بذاری... لطفا این حقو برای خودت قائل شو...
    پس خودتو اذیت نکن...

2. 10 کاربر از پست مفید masoume.a.92 سپاس کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع