دوست عزیز
ببین خواب دیدن رو از دو دیدگاه می توان تعریف کرد
دیدگاه کاملا علمی -روان شناسی که یونگ و فروید قصد تعریف اون رو داشنتند و یونگ میگفت رویای افراد برخاسته از ناخودآگاه جمعی است در حالیکه همکارش زیگموند فروید معتقد بود رویا افکار سرکوب شده آدمی در بیداری است و بر این اساس بود که روانشناسان و عصبشناسان نظریه ای رو مطرح کردند که براساس اون با استفاده از اسکن و تهیه تصاویری از مغز انسان می توان تصویر تقریبی از آنچه آنها تماشا کرده اند را بازسازی کرد البته من خودم به شخصه این نظریه رو در مورد همه خوا صادق نمی دونم در پایان این مطلب به اون اشاره میکنم
و اما دیدگاه دوم دیدگاه علمی-معنوی بود که در پست قبلیم اون رو توضیح دادم این دیدگاه برگرفته از نظریه جهان های موازی استون هاوکینگ و بررسی بعد معنوی روح انسان و امکان سیر اون در ابعاد دیگره که من خودم به شخصه معتقدم که رویاهای صادقه رو براساس این دیدگاه باید توجیه کرد
در کل تعبیر خواب روانشناسی با تعبیر خواب یک معبر خوابگذاری، فرق دارد چرا که بعد از خوابگذاری قصد پیشگویی آینده فرد را از روی خواب او دارد ولی یک روانشناس از روی تعبیر خواب به ریشههای برخی ناکامیها و تعارضهای زندگی گذشته فرد پی میبرد و به عبارتی شخصیت فرد را مورد بررسی قرار میدهد.
امیدوارم این پست موثر بوده باشه

علاقه مندی ها (Bookmarks)