دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 105

موضوع: چــــرا خیـــانت ؟؟؟؟!!!!

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    یار همیشگی
    رشته تحصیلی
    chemistry
    ارسال تشکر
    14,444
    دریافت تشکر: 12,376
    قدرت امتیاز دهی
    1154
    Array

پیش فرض پاسخ : چــــرا خیـــانت ؟؟؟؟!!!!

سلام

خیانت ... فکر نکنم تا وقتی کسی رو که خیانت کرده ندیدی و باهاش حرف نزدی بتونی درموردش صحبت کنی که چرا ...

تو یه برنامه ای راجع به دوستی های خیابونی حرف میزدن، پسری زنگ زدو گفت منی که از پدرو مادرم محبت ندیدم و اونها هر طرف که برمی گردن بهم ناسزا میگن، دنبال محبت توی خیابون و ناموس مردم می گردم ... البته من حرفش رو توی چند نمونه دیگه از کسایی که دوستی های خیابونی رو تجربه کردن هم دیدم، و معمولا کسایی که به همچین روابطی تن میدن توی خونه و با خانوادشون مشکلی دارن ... ربط این مسئله با موضوع بحث، عدم تربیت صحیح در دوران کودکیِ فردِ خائن هست ...

نان حلال توی تربیت بچه تاثیر به سزایی داره، شما فکر می کنید چند درصد از پدران به حلال بودن نونی که در میارن اهمیت میدن؟ چند درصد از مادران روی تربیت صحیح بچشون وقت میذارن؟ و مشکل این قضیه برمیگرده به مرحله انتخاب همسر! واسه همینه که باید توی انتخاب همسرت حساس باشی ...

نقل قول نوشته اصلی توسط سمیه نجفی نمایش پست ها
    متاسفانه فیلم ها وبرنامه های تلویزیون کشورهای بیگانه یکی از دلایل مهم تزلزل خانواده ها شده
    حتی اگر دقت کنید موضوعات فیلم های داخلی هم در سالهای اخیر شده خیانت مردان وزنان به هم دیگه واین یه نوع اموزش هستش نه پیشگیری
    من این حرف شمارو این طور تفسیر و تایید می کنم که
    با رواج پیدا کردن یک کار زشت ( خیانت ) مسئله قباهت خودش رو از دست می ده ، و عادی میشه ... طوری که توی جامعه ی مجازی ای مثل فیس بوک از قضیه خیانت جک می سازن ، و تاسف بار تر از خود جک کامنت هایی هست که زیرش میذارن ....
    البته به نظر من کسانی که به این طریق به خیانت کشیده میشن تعدادشون باید خیـــلی کم باشه و به احتمال قوی فرد باید بیمار باشه .... البته نظر شخصیمه

یکی دیگه از مهمترین دلایلی که از خیانت توی مطالب روانشناسی دیده میشه، اینه که دو طرف، زن و شوهر، به نیاز های هم توجه نمی کنن! حالا هر نیازی، عاطفی جنسی، روحی .... به نظر من این مسئله هم بر می گرده به دوران قبل از ازدواج، هر فردی که تصمیم میگیره ازدواج کنه، باید در مورد خیلی چیزا مطالعه کنه، منظورم صرفا شناختِ طرف مقابلش نیست بلکه شناختِ جنسِ مقابلش هست، چیزی که تو زهن یه زن از نگاه کردن به یه منظره می گزره با چیزی که تو زهن یه مرد می گذره زمین تا آسمان فرق می کنه ، این که وقتی زن خسته است به چی نیاز داره با نیاز یه مرد فرق داره و ....

متاسفانه این روزا خیلی ها هنوز خودشون رو هم نمیشناسن چه برسه به طرف مقابل!
    مدتی در سایت نیستم، لطفا سوالات شیمیایی خود را دربخش سوالات تالار شیمی بپرسید

2. 11 کاربر از پست مفید *مینا* سپاس کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)