سلام
خیانت ... فکر نکنم تا وقتی کسی رو که خیانت کرده ندیدی و باهاش حرف نزدی بتونی درموردش صحبت کنی که چرا ...
تو یه برنامه ای راجع به دوستی های خیابونی حرف میزدن، پسری زنگ زدو گفت منی که از پدرو مادرم محبت ندیدم و اونها هر طرف که برمی گردن بهم ناسزا میگن، دنبال محبت توی خیابون و ناموس مردم می گردم... البته من حرفش رو توی چند نمونه دیگه از کسایی که دوستی های خیابونی رو تجربه کردن هم دیدم، و معمولا کسایی که به همچین روابطی تن میدن توی خونه و با خانوادشون مشکلی دارن ... ربط این مسئله با موضوع بحث، عدم تربیت صحیح در دوران کودکیِ فردِ خائن هست ...
نان حلال توی تربیت بچه تاثیر به سزایی داره، شما فکر می کنید چند درصد از پدران به حلال بودن نونی که در میارن اهمیت میدن؟ چند درصد از مادران روی تربیت صحیح بچشون وقت میذارن؟ و مشکل این قضیه برمیگرده به مرحله انتخاب همسر! واسه همینه که باید توی انتخاب همسرت حساس باشی ...
من این حرف شمارو این طور تفسیر و تایید می کنم که
با رواج پیدا کردن یک کار زشت ( خیانت ) مسئله قباهت خودش رو از دست می ده ، و عادی میشه ... طوری که توی جامعه ی مجازی ای مثل فیس بوک از قضیه خیانت جک می سازن ، و تاسف بار تر از خود جک کامنت هایی هست که زیرش میذارن ....
البته به نظر من کسانی که به این طریق به خیانت کشیده میشن تعدادشون باید خیـــلی کم باشه و به احتمال قوی فرد باید بیمار باشه .... البته نظر شخصیمه
یکی دیگه از مهمترین دلایلی که از خیانت توی مطالب روانشناسی دیده میشه، اینه که دو طرف، زن و شوهر، به نیاز های هم توجه نمی کنن! حالا هر نیازی، عاطفی جنسی، روحی .... به نظر من این مسئله هم بر می گرده به دوران قبل از ازدواج، هر فردی که تصمیم میگیره ازدواج کنه، باید در مورد خیلی چیزا مطالعه کنه، منظورم صرفا شناختِ طرف مقابلش نیست بلکه شناختِ جنسِ مقابلش هست، چیزی که تو زهن یه زن از نگاه کردن به یه منظره می گزره با چیزی که تو زهن یه مرد می گذره زمین تا آسمان فرق می کنه ، این که وقتی زن خسته است به چی نیاز داره با نیاز یه مرد فرق داره و ....
متاسفانه این روزا خیلی ها هنوز خودشون رو هم نمیشناسن چه برسه به طرف مقابل!
علاقه مندی ها (Bookmarks)