دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.

نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: نظرتو درباره این نوشته چیه؟؟؟

رأی دهندگان
18. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • موافقم

10 55.56%
  • مخالفم

4 22.22%
  • ممتنع

4 22.22%
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 49

موضوع: نظر سنجی

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    همکار تالار اخبار و کاربر فعال
    رشته تحصیلی
    الکترونیک
    ارسال تشکر
    6,263
    دریافت تشکر: 9,972
    قدرت امتیاز دهی
    16032
    Array
    m.g.s.t.r's: بی حوصله

پیش فرض پاسخ : نظر سنجی

نقل قول نوشته اصلی توسط farhad_jomand نمایش پست ها
    درمورد این گفته تون یک مشکلی هست بگویید دراین دنیای مادی می شه با پول همه چیز رو خرید وقبول دارم که شما تر ک ها از ما خراسانی ها پولدار تر اید اما اینجا سرزمین خورشیده مردم به قنا عت وبا قنا زندگی می کنند مثل شما نیستند که زمین خوب واب فراوان داشته باشند وحتی همین گرانی به ما مردمان شرق کشور فشار زیاد اورده تا شما!!بدونید اگه ما توصدا وسیما هم مثل شما پارتی داشتیم حق خودمونو مثل همین شما میگرفتیم شما می گی خنوحه های فارسی به دردی نمی خوره پس مداحان سب سرخی،سید محمدجوادذاکر،محمود کریمی،حاج حسن خلج،حاج حسین سازور،حدادیان،اهنگران وخیلی های دیگه لبته شاید تر ک باشند بعضی ها شون اما فارسی می خونند وپرطرفدار هم هستند من کاری به زبان ترکی ندارم اما اینجا ایرانه وزبانش هم فارسی گفتی گویش اینو خوب میدونید که این گویش ها رو اکثرمردم ایران می فهمند اما ترکی رو چه طور همه می فهمند؟؟واین دلیلی نداره که واسه زلزله اهر وهریس تمتم شبکه رو بخاطر اینکه در بخش کوچکی از اذربایجان به عزا تبدیل کنند ا
    والا اگه آب فراوان بود که اون دریاچه بینوا خشک نمیشد!
    اما شاید اینجا بعضی مایه دارها باشند که لامبورگینی وارد کنن اما مسلما به لطف و برکت امام رضا (ع) تو این 30 سال اخیر مشهد و خراسان هم از جنبه اقتصادی و هم از جنبه صنعتی پیشرفت زیادی داشته که در نتیجه وضع مالی خراسانیها باید بهتر از اینجا باشه
    اما من نگفتم نوحه فارسی بدرد نمیخوره من گفتم ترکی باحالتره و ضمنا تلویزیون وقتی مراسم عزاداری تشت گذاری اردبیل و زنجان را پخش میکنه.مراسم قالیشویان اردهال و نخل گردانی یزد و حجله گردانی را هم پخش میکنه
    در مورد زلزله هم همه کشورها وقتی چنین حادثه ای در کشورشان اتفاق بیفته عزای عمومی اعلام میکنن.حتی بنظر من باید برای احترام اون14 سربازی که در راه وطن ناجوانمردانه شهید شدند هم لااقل در سیستان و بلوچستان عزای عمومی اعلام میکردن ولی متاسفانه انگار یه حادثه عادی اتفاق افتاده باشه از کنارش گذشتن
    ضمنا صداوسیما بخاطر پارتی بازی کاری نمیکنه .سال 85 که روزنامه ایران اون توهین زشت را به ترکها کرد در اردبیل و تبریز و سایر شهرهای آذربایجان اتفاقاتی افتاد که نه صداوسیما و نه هیچ سایت و روزنامه ای پخش نکرد و اون هم چون مردم دیدن مسئولان هیچ واکنشی به این توهین نداشتن خودشون دست بکار شدن و در درگیریها چندین نفر هم کشته شد در نتیجه دو روز بعدش اون کاریکاتوریست بازداشت شد و روزنامه ایران تعطیل شد(اگرچه کاریکاتوریست را بعدا فراری دادن)

2. کاربرانی که از پست مفید m.g.s.t.r سپاس کرده اند.

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع