دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.

نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: نظرتو درباره این نوشته چیه؟؟؟

رأی دهندگان
18. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • موافقم

10 55.56%
  • مخالفم

4 22.22%
  • ممتنع

4 22.22%
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 49

موضوع: نظر سنجی

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    دوست آشنا
    رشته تحصیلی
    مکانیک
    ارسال تشکر
    3,410
    دریافت تشکر: 5,648
    قدرت امتیاز دهی
    4010
    Array

پیش فرض پاسخ : نظر سنجی

نقل قول نوشته اصلی توسط "golbarg" نمایش پست ها
    من مخالفم چه ربطی داره؟؟؟؟

ما اراکی ولی برنامه شبکون فقط 1ساعت اراکی حرف میزنه یعنی ازمابدشون میاد

یا لر ها یا کرد ها و عربابدشون میاد...................

بیچاره عرب زبونامون اون شبکه هاهم ندارن

مخااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااالففففففففف ففففففففففففففففففففففم

زبان ملی همه فارسی هست وباید به اون زبان برنامه اجرا بشه
    اره منم مخالفم چوب باید دربیشتر استان ها بیشترین برنامه بازبان شیرین فارسی باشه نه اینکه ما میریم اذرایجان چه غربی چه شرقی ادم هیچی از برنامه های رادیویی وتلویزیونی شون نمی فهمه!!وچراصدا وسیما تو ایام محرم بجای اینکه بیشتر شبکه های شرق کشور رو پوشش بدن شبکه های غرب کشور پوشش داده می شه؟؟چرا بیشتر نوحه های تلویزیون تو ایام محرم ترکیه؟؟مگه زلزله ی هریس و ورزقان چی بود که بعد از گذشت چند ماه هی اونجا رو الم می کنند چرا تو شرق کشور زلزله می شه نشون میدن اما بعدش پیگیری از تلویزیون نمی کنند؟؟مگه چون کارمندهای ترک صدا وسیما چون بیشتر اند باید حرف حرف اون ها باشه؟؟باوجوداینکه خراسان پایتخت معنوی هستش چرا تو مراسم 28 صفر یا بهتر بگم شهادت امام رضا کیفت تصاویر این قدر بده؟؟یا دوربین رو جایی نصب کردن که ادم ها به صورت یک نقطه دیده می شن اخه ادم مراسم رو از تلویزیون می بینه که مداحی های دسته ها(چه سینه زنی چه زنجیر زنی) روببینه نه اینکه هی گزارش کره بیاد وسط هی حرف بزنه بگه خیل عظیم جمعیت عزادار وارد مشهد الرضا شدن!!اخه مگه خودمون نمی بینمیم!!برو بابا کنار بگذار تا عزاداری رو ببینمیم؟؟پیشنهاد من اینه اگه تو خیابان امام رضا ودور فلکه اب یک دوربین عنکبوتی یا اسکای کمر بگذارن بهتر نیست؟تا مردمی که به مشهد مشرف نشدنت از دیدن تصاویر با کیفیت لذت ببرند ماشاللاه یک دوربین مگه چه قدره؟خلاصه من مخالفم بنظر من تو کشور به ترک ها اهمیت بیشتر میدن!!البته دلیلش واضحه اما!!بهتره همون زبان فارسی جایگزین برنامه با لهجه بشه !!البته بعضی لهجه ها دلنشین اند مثل اصفهانی>اراکی/مشهدی /یزدی/لری ....چون این لهجه ها همه قابل فهم اند برای مردم اکثر ایران
    ویرایش توسط farhad_jomand : 27th October 2013 در ساعت 11:31 AM

2. 2 کاربر از پست مفید farhad_jomand سپاس کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع