اره منم مخالفم چوب باید دربیشتر استان ها بیشترین برنامه بازبان شیرین فارسی باشه نه اینکه ما میریم اذرایجان چه غربی چه شرقی ادم هیچی از برنامه های رادیویی وتلویزیونی شون نمی فهمه!!وچراصدا وسیما تو ایام محرم بجای اینکه بیشتر شبکه های شرق کشور رو پوشش بدن شبکه های غرب کشور پوشش داده می شه؟؟چرا بیشتر نوحه های تلویزیون تو ایام محرم ترکیه؟؟مگه زلزله ی هریس و ورزقان چی بود که بعد از گذشت چند ماه هی اونجا رو الم می کنند چرا تو شرق کشور زلزله می شه نشون میدن اما بعدش پیگیری از تلویزیون نمی کنند؟؟مگه چون کارمندهای ترک صدا وسیما چون بیشتر اند باید حرف حرف اون ها باشه؟؟باوجوداینکه خراسان پایتخت معنوی هستش چرا تو مراسم 28 صفر یا بهتر بگم شهادت امام رضا کیفت تصاویر این قدر بده؟؟یا دوربین رو جایی نصب کردن که ادم ها به صورت یک نقطه دیده می شن اخه ادم مراسم رو از تلویزیون می بینه که مداحی های دسته ها(چه سینه زنی چه زنجیر زنی) روببینه نه اینکه هی گزارش کره بیاد وسط هی حرف بزنه بگه خیل عظیم جمعیت عزادار وارد مشهد الرضا شدن!!اخه مگه خودمون نمی بینمیم!!برو بابا کنار بگذار تا عزاداری رو ببینمیم؟؟پیشنهاد من اینه اگه تو خیابان امام رضا ودور فلکه اب یک دوربین عنکبوتی یا اسکای کمر بگذارن بهتر نیست؟تا مردمی که به مشهد مشرف نشدنت از دیدن تصاویر با کیفیت لذت ببرند ماشاللاه یک دوربین مگه چه قدره؟خلاصه من مخالفم بنظر من تو کشور به ترک ها اهمیت بیشتر میدن!!البته دلیلش واضحه اما!!بهتره همون زبان فارسی جایگزین برنامه با لهجه بشه !!البته بعضی لهجه ها دلنشین اند مثل اصفهانی>اراکی/مشهدی /یزدی/لری ....چون این لهجه ها همه قابل فهم اند برای مردم اکثر ایران![]()
علاقه مندی ها (Bookmarks)