دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
صفحه 10 از 12 نخستنخست 123456789101112 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 91 تا 100 , از مجموع 120

موضوع: پوشش جدیدی با نام "ساپورت"

دوست جدید
    رشته تحصیلی
    متالوژی و زبان انگلیسی
    ارسال تشکر
    938
    دریافت تشکر: 980
    قدرت امتیاز دهی
    1997
    Array

پیش فرض پاسخ : حمله ی لشکر دختران “ساپورت پوش” به تهران+ تصاویر

یه مثالی زدم موضوع واضحتر بشه، فکر کنم مسئله پیشتر پیچیده شد .

نه مسئله پیچیده نیست...
    فقط من موندم که شما دارین کی رو با کی توی مثالتون مقایسه میکنید

حتی اگر من(نوعی) لباس تحریک کننده ای بپوشم،این حق رو به کسی نمیده که به من تعرض کنه.مثلا پول من یه کم از جیبم بیرون زده، حالا دزد میتونه به من بگه،تقصیر خودته پولت رو دزدیدم. چون پولت تو چشم بود منم وسوسه شم دزدیدمش.مطئنا هیچ قاضی حق رو به دزد نمیده، چون دزدی در هر شرایط جرم.

منم نگفتم این حق رو به کسی میدم که به شما تعرض کنه....
    با همین مثال خودتون توضیح میدم:
    2 نفر تو خیابون راه میرن
    یکی پولش توی کیفشه توی جیبش و اصلا قابل دیده شدن نیست و یکی دیگه مثل مثال شما از جیبش زده بیرون !
    حالا کدوم یکی از اینا بیشتر احتمال سرقت ازشون میره ؟؟؟
    درسته که یه دزد میتونه به نفر اول هم حمله کنه ! ولی پوله بیرون زده از جیب شما بیشتر دزد رو میتونه تحریک کنه....
    پس اینطوری شما بیشتر خودتونو تو معرض خطر قرار میدین...

شما گفتین: جامعه اسلامیه، پس ارزش های جامعه هم اسلامیه و هر چه خلاف این ارزشها ناهنجار و ضد ارزش هست.
    منم گفتم: جامعه شامل ادیان و مذاهب مختلفه . در نتیجه نمیتونیم صرفا ارزش های اسلامی رو هنجارهای جامعه معرفی کنیم.

من گفتم هر جامعه ارزش ها و ضد ارزشهای خاص خودشو داره
    تو ایران حجاب یه ارزشه همونطور که تو غرب این ارزش نیست !
    حالا هر کسی که توی این جوامع زندگی میکنه باید به ارزش های این جامعه احترام بگذاره
    به دین و مذهب شما هم کاری نداره...

2. 3 کاربر از پست مفید مجتبی سپاس کرده اند .

کاربر جدید
    رشته تحصیلی
    تجربي
    ارسال تشکر
    10
    دریافت تشکر: 58
    قدرت امتیاز دهی
    0
    Array
    faezehz's: خوشحال3

نقل قول نوشته اصلی توسط "golbarg" نمایش پست ها
    البته این از خاصیت های جامعه ی آوانگارد و مدپرست است که برای ذایقه سازی و هویت بخشی به پدیده های نو و گاها ناساز با فضای عمومی، اقدام به نامگذاری خاص بر روی آنها می کنند.

این تصاویر در فضای عمومی تهران براحتی قابل مشاهده است
    اینکه چرا و چه کسی نام «جوراب شلواری» های سابق را «ساپورت» نهاده و اصلا این نام از خارج کشور همراه با این جوراب شلواری های رنگ آمیری شده وارد شده یا خیر، موضوع بحث ما نیست.
    داستان از این قرار است که از زمستان ۱۳۹۱ برخی زنان خیابانی تهران در حرکتی کاملا مشکوک و سیستماتیک اقدام به پوشیدن جوراب شلواری هایی نمودند که منظره ی بدن نمای از زانو به پایین این پوشش ها قدری عجیب می نمود.
    متاسفانه اقدامی در برخورد با این پوشش (که عملا شلوار را از زیر مانتو حذف کرده بود) از سوی هیچکدام از مبادی مسئول صورت نگرفت.
    یکی از تحلیل های محتمل نیز این بود که حساسیت فضای پیش از انتخابات ریاست جمهوری و بهانه جویی دشمن برای شبطنت رسانه ای، دلیل جدی نگرفتن این آسیب اجتماعی می توانست باشد.
    بهار ۱۳۹۲ از راه رسید و چشم مردم تهران منور به کوتاه تر شدن مانتوهایی شد که زیر آن هیچ برتن صاحبش نبود جز جوراب شلواری های سابق (که حالا نام ساپورت به خود گرفته بودند) و آرام آرام با حرکتی خزشی این ساپورت ها نه تنها آفتاب بیشتری به خود می دیدند بلکه رنگ ها و نقوش بیشتری را بر اندام باربی های تهرانی تجربه می کردند.
    گاهی یک ساپورت «رنگ پا» بیننده را به اشتباه می انداخت که نکند فقط یک پیراهن بر تن فلان زن است و دیگر هیچ!
    به هر روی..
    پس از اعلام نتایج انتخابات خرداد ۹۲ ، آمار ساپورتهایی که صاحبانشان مانتوها را نیز به کناری نهاده و پیراهنی کِشی و چسبان را روی ساپورت ها برتن می کردند شیب تندی به خود گرفت.

این تصاویر در فضای عمومی تهران براحتی قابل مشاهده است
    حالا این روزها..
    ساپورت های رنگارنگ در حال فتح خیابانهای تهران است.
    اکنون به وفور دختران و زنانی در سطح شهر تهران دیده می شوند که پیراهنی کشی و مجلسی را بر تن داشته و پوشش تمامی نیم تنه ی تحتانی بدن را برعهده ی ساپورت نازک و گاها رنگ بدن خویش گذاشته اند.
    روز گذشته برای دیدن فیلم «هیس!..دختر ها فریاد نمیزنند» به سینما پردیس رفته بودم تا یکی دیگر از فیلمهای سینمای مولف را ببینم.
    در این میان دخترکی با آرایشی غلیظ و موهایی افشان با ساپورتی مشکی خودنمایی می کرد چرا که با فونت نستعلیق سایز ۹۰ و سفید روی ران ها و ساق پاهای خویش(بر روی ساپورت) اشعاری مورب و حالت ابر و باد ادبیاتی نوشته شده بود.
    هرچه کردم نتوانستم قید خواندن اشعار بزنم.
    دقیق تر شدم.
    نوشته بود : شوش..جوادیه…راه آهن..شوش..میدان راه آهن…ترمینال جنوب..
    نمی دانستم بخندم یا عصبانی شوم.
    طراحی ابلیس کار خودش را برای کسانی که نمی خواهند به ساپورتها چشم بدوزند کرده بود..
    چشم ها کنجکاو خواندن اشعار می شوند.
    بعید نیست در آینده ی نه چندان دور که جدول متقاطع کلمات را بر روی برجستگی بدن زنان و دختران ایرانی در فضاهای عمومی شاهد باشیم.
    نگرانم..
    نگران شهرستان هایی که قرار است مورد حمله ی ساپورت ها قرار گیرند.
    پروژه ی «حیازدایی» دشمن همچنان ادامه دارد و ما همچنان در غار اصحاب کهف خوابیم.

كجاي دنيايي ساپورت مردانه هم اومد

4. 2 کاربر از پست مفید faezehz سپاس کرده اند .

همکار تالار مکانیک
    رشته تحصیلی
    مکانیک سیالات و انتقال حرارت
    ارسال تشکر
    9,142
    دریافت تشکر: 6,504
    قدرت امتیاز دهی
    12967
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط مجتبی نمایش پست ها
    حتی اگر من(نوعی) لباس تحریک کننده ای بپوشم،این حق رو به کسی نمیده که به من تعرض کنه.مثلا پول من یه کم از جیبم بیرون زده، حالا دزد میتونه به من بگه،تقصیر خودته پولت رو دزدیدم. چون پولت تو چشم بود منم وسوسه شم دزدیدمش.مطئنا هیچ قاضی حق رو به دزد نمیده، چون دزدی در هر شرایط جرم.
    منم نگفتم این حق رو به کسی میدم که به شما تعرض کنه....
    با همین مثال خودتون توضیح میدم:
    2 نفر تو خیابون راه میرن
    یکی پولش توی کیفشه توی جیبش و اصلا قابل دیده شدن نیست و یکی دیگه مثل مثال شما از جیبش زده بیرون !
    حالا کدوم یکی از اینا بیشتر احتمال سرقت ازشون میره ؟؟؟
    درسته که یه دزد میتونه به نفر اول هم حمله کنه ! ولی پوله بیرون زده از جیب شما بیشتر دزد رو میتونه تحریک کنه....
    پس اینطوری شما بیشتر خودتونو تو معرض خطر قرار میدین...
    کم حجابی شانس خطر رو افزایش میده ؛ در این بحثی ندارم. منتها راه برخورد با این قضیه هست؛ که بحث اصلیه منه. راه درست،در درجه اول افزایش امنیته؛ تا کسی اجازه تعرض به خودش نده؛ در مرحله بده کار فرهنگی و تبلیغاتی برای گسترش حجاب هست.حجاب اجباری نه تنها مشکل رو حل نمیکنه؛ بلکه حجم نارضایتی رو افزایش میده.
    من گفتم هر جامعه ارزش ها و ضد ارزشهای خاص خودشو داره
    تو ایران حجاب یه ارزشه همونطور که تو غرب این ارزش نیست !
    حالا هر کسی که توی این جوامع زندگی میکنه باید به ارزش های این جامعه احترام بگذاره
    به دین و مذهب شما هم کاری نداره...

اینکه حجاب جزو ارزشها ماست؛ فقط در یک نظر سنجی یا یک همه پرسی مشخص میشه. چون تا الان مسئله حجاب اختیاری در قانون مطرح نشده؛ ما نمیتونیم خواست مردم رو با قطعیت مشخص کنیم.

6. کاربرانی که از پست مفید ab.bb سپاس کرده اند.

دوست آشنا
    رشته تحصیلی
    مدیریت بحران - پدافند غیرعامل
    ارسال تشکر
    3,360
    دریافت تشکر: 4,666
    قدرت امتیاز دهی
    10720
    Array

....
    ویرایش توسط محسن مهابادی زاده : 9th December 2014 در ساعت 01:45 PM
    چه حس قشنگیه در تاریکی های خطرناک این دنیا...با اطمینان خاطر و آرامش ،دستت در دستان خدا باشه...(محسن مهابادی زاده)

8. کاربرانی که از پست مفید محسن مهابادی زاده سپاس کرده اند.

دوست جدید
    رشته تحصیلی
    متالوژی و زبان انگلیسی
    ارسال تشکر
    938
    دریافت تشکر: 980
    قدرت امتیاز دهی
    1997
    Array

کم حجابی شانس خطر رو افزایش میده ؛ در این بحثی ندارم. منتها راه برخورد با این قضیه هست؛ که بحث اصلیه منه. راه درست،در درجه اول افزایش امنیته؛ تا کسی اجازه تعرض به خودش نده؛ در مرحله بده کار فرهنگی و تبلیغاتی برای گسترش حجاب هست.حجاب اجباری نه تنها مشکل رو حل نمیکنه؛ بلکه حجم نارضایتی رو افزایش میده.

درسته ولی شما اول خودتو در مقابل دزد بیمه میکنی در همون زمان دزد رو هم با کار فرهنگی به راه راست هدایت میکنی...
    البته اینم قبول دارم که متاصفانه دولت برای هیچکدوم هیچ کاری نمیکنه...

اینکه حجاب جزو ارزشها ماست؛ فقط در یک نظر سنجی یا یک همه پرسی مشخص میشه. چون تا الان مسئله حجاب اختیاری در قانون مطرح نشده؛ ما نمیتونیم خواست مردم رو با قطعیت مشخص کنیم.

اگه حجاب جزو ارزشهای ما نبود وقتی که رضاخان قانون منع حجاب رو تصویب کرد هیچکسی نه اعتراض میکرد و الان هم با حجاب نداشتیم...

10. 5 کاربر از پست مفید مجتبی سپاس کرده اند .

همکار تالار مکانیک
    رشته تحصیلی
    مکانیک سیالات و انتقال حرارت
    ارسال تشکر
    9,142
    دریافت تشکر: 6,504
    قدرت امتیاز دهی
    12967
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط مجتبی نمایش پست ها
    درسته ولی شما اول خودتو در مقابل دزد بیمه میکنی در همون زمان دزد رو هم با کار فرهنگی به راه راست هدایت میکنی...
    البته اینم قبول دارم که متاصفانه دولت برای هیچکدوم هیچ کاری نمیکنه...
    اگه حجاب جزو ارزشهای ما نبود وقتی که رضاخان قانون منع حجاب رو تصویب کرد هیچکسی نه اعتراض میکرد و الان هم با حجاب نداشتیم...
    همونطور که گفتم ،فقط با یک نظر سنچی یا همه پرسی میشه؛ نظر داد. اگر بخواهیم رو مسائل تاریخی بحث کنیم؛ مدرک و سند برای تایید یا نقض حرف شما وجود داره.ضمنا اینکه از مسئله اصلی هم دور میشیم.
    اصلا فرض می کنیم؛ اکثریت جامعه، میخوان حجاب داشته باشن؛ یا برعکس اکثریت میل به بی حجابی دارن. باز هم این دلیلی بر تحمیل عقیدشون به اقلیت نیست.چون عدالت تابع اکثریت نیست. دزدی همیشه غلطه چه اکثریت موافق دزدی باشن؛ چه مخالف.

12. کاربرانی که از پست مفید ab.bb سپاس کرده اند.

همکار تالار مهندسی کامپیوتر
    رشته تحصیلی
    نرم افزار
    ارسال تشکر
    4,992
    دریافت تشکر: 4,497
    قدرت امتیاز دهی
    21731
    Array
    ارگان's: جدید134

مشکله ما اینه که بجای رسیدن به روشن فکری رسیدیم به بی غیرتیو یه آزادیه حیوانی
    اینکه هرکی هرجور میخواد بگرده و بی دیگرانم ربطی نداشته باشه
    اما وقتی تو اجتماع هستیم خوب بدمون روی جامعمون تاثیر میذاره پس دیگه فقط خودمون نیسیم که هرکاری دلمون بخواد انجام بدیم باید یه چیزاییو رعایت کنیم.
    منزه است خداوندي كه برطرف كننده ي غم هاست.غم و مشكل مرا برطرف كن بر ضعف و كمي چاره ام رحم كن و مرا از جايي كه گمان نميكنم روزي ده اي رحم كننده ي رحمت كنندگان

14. 10 کاربر از پست مفید ارگان سپاس کرده اند .

دوست آشنا
    رشته تحصیلی
    مدیریت بحران - پدافند غیرعامل
    ارسال تشکر
    3,360
    دریافت تشکر: 4,666
    قدرت امتیاز دهی
    10720
    Array

...
    ویرایش توسط محسن مهابادی زاده : 9th December 2014 در ساعت 01:45 PM
    چه حس قشنگیه در تاریکی های خطرناک این دنیا...با اطمینان خاطر و آرامش ،دستت در دستان خدا باشه...(محسن مهابادی زاده)

16. 4 کاربر از پست مفید محسن مهابادی زاده سپاس کرده اند .

همکار تالار نرم افزار
    رشته تحصیلی
    کامپیوتر(نرم افزار)
    ارسال تشکر
    2,633
    دریافت تشکر: 7,045
    قدرت امتیاز دهی
    29981
    Array
    "golbarg"'s: جدید56

نقل قول نوشته اصلی توسط نیماماهان نمایش پست ها
    آقا من اعتراض شدید دارم
    خواهشمندم عنوان موضوع رو اصلاح کنید ...انصاف اصلا شایسته نیست که از دختران ساپورت پوش ، به مثال قوم مغول یا بربر ها و بدون فرهنگ و تمدن بشری یاد بشه
    هر کسی با هر لباسی دارای شخصیت هست و از حیطه بندگی و محبت خدا خارج نیست ...و لی حالا به هر دلیلی انتقاداتی به این نوع پوشش وارده و باید کار از ریشه حل بشه....
    عنوان موضوع خیلی زشته
    اعتراض وارد نیست چون عنوان موضوع رو نمیشه تغییر داد
    چرا جوجه ها جیک جیک میکنند؟؟؟

18. کاربرانی که از پست مفید "golbarg" سپاس کرده اند.

دوست آشنا
    رشته تحصیلی
    طراحی مد
    ارسال تشکر
    651
    دریافت تشکر: 2,174
    قدرت امتیاز دهی
    6555
    Array

با سلام
    میشه عنوان موضوع رو تغییر داد
    شما یه نام مناسب انتخاب کنید من تغییرش میدم
    با تشکر

20. 3 کاربر از پست مفید طاهره جووون سپاس کرده اند .

صفحه 10 از 12 نخستنخست 123456789101112 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)