حتی اگر من(نوعی) لباس تحریک کننده ای بپوشم،این حق رو به کسی نمیده که به من تعرض کنه.مثلا پول من یه کم از جیبم بیرون زده، حالا دزد میتونه به من بگه،تقصیر خودته پولت رو دزدیدم. چون پولت تو چشم بود منم وسوسه شم دزدیدمش.مطئنا هیچ قاضی حق رو به دزد نمیده، چون دزدی در هر شرایط جرم.
منم نگفتم این حق رو به کسی میدم که به شما تعرض کنه....
با همین مثال خودتون توضیح میدم:
2 نفر تو خیابون راه میرن
یکی پولش توی کیفشه توی جیبش و اصلا قابل دیده شدن نیست و یکی دیگه مثل مثال شما از جیبش زده بیرون !
حالا کدوم یکی از اینا بیشتر احتمال سرقت ازشون میره ؟؟؟
درسته که یه دزد میتونه به نفر اول هم حمله کنه ! ولی پوله بیرون زده از جیب شما بیشتر دزد رو میتونه تحریک کنه....
پس اینطوری شما بیشتر خودتونو تو معرض خطر قرار میدین...
کم حجابی شانس خطر رو افزایش میده ؛ در این بحثی ندارم. منتها راه برخورد با این قضیه هست؛ که بحث اصلیه منه. راه درست،در درجه اول افزایش امنیته؛ تا کسی اجازه تعرض به خودش نده؛ در مرحله بده کار فرهنگی و تبلیغاتی برای گسترش حجاب هست.حجاب اجباری نه تنها مشکل رو حل نمیکنه؛ بلکه حجم نارضایتی رو افزایش میده.
من گفتم هر جامعه ارزش ها و ضد ارزشهای خاص خودشو داره
تو ایران حجاب یه ارزشه همونطور که تو غرب این ارزش نیست !
حالا هر کسی که توی این جوامع زندگی میکنه باید به ارزش های این جامعه احترام بگذاره
به دین و مذهب شما هم کاری نداره...
اینکه حجاب جزو ارزشها ماست؛ فقط در یک نظر سنجی یا یک همه پرسی مشخص میشه. چون تا الان مسئله حجاب اختیاری در قانون مطرح نشده؛ ما نمیتونیم خواست مردم رو با قطعیت مشخص کنیم.
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
قبل از هر گونه فعالیت در سایت به قوانین توجه نمایید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)