اینکه شما چی بپوشین؛ نه به بقیه چیزی اضافه میکنه و نه ازشون چیزی رو صلب میکنه.
اتفاقا اشتباه شما اینجاست...
شما اصلا امنیت روانی جامعه و امنیت خانواده رو در نظر نمیگیرین...
بزارید یه مثال براتون بزنم ! این مثل رو از خودم الکی درست نکردم... این داستان واقعی یکی از آشناهای دوستم هست توی انگلیس :
آشنای دوستم که یه خانوم هم هست باشوهرش ( البته شوهر که نه دوست پسرش) و پسرش زندگی میکرده 7 سال ! بعد یه روز این آقا میاد خونه میگه جفتتون وسایلتونو جم کنید برید بیرون از خونم ! میخوام دوست دختر جدیدم رو بیارم اینجا....
به همین راحتی الان این خانوم با یه بچه برگشته توی خونه ی پدرش تا کمی پول در بیاره و به خونه برای خودش بگیره....
نبود امنیت روانی جامعه این بلارو میتونه به سر خانواده بیاره
شما میگین با برخورد انتظامی موافقین؛فرض کنید توی کشور غیر مسلمان زندگی میکردید.به این بهانه اول با فرهنگ سازی و زبان خوش از شما میخواستن که دیگه احکام دین مثل نماز ، حجاب و ... رو نباید بجا بیارید. شما قبول نمیکنی؛ میگی حقمه میخوام اعتقاد خودم رو داشته باشم ؛ اصلا احکام دین من و اعتقاداتم به شما آزاری نمی رسونه.ولی اونا میگن نه تو با این رفتارت داری خلاف فرهنگ جامعه رفتار میکنی و... و در مرحله بعد شروع به اقدامات انتظامی و ... میکنن؛ آیا این عادلانه هست؟
خیلی بد حرف منو برداشت کردین من کی گفتم برخورد انتظامی؟؟
یادتون باشه اسلام ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻪ ﮔﻨﺎھﺎن ﭘﻨﮫﺎﻧﯽ اﻓﺮاد وظﯿﻔﻪ ای به عهده ی کسی نگذاشته ولی گناهان آشکار افراد تو جامعه رو باید جلوشرو گرفت...
این که چرا به افراد غیر مسلمان هم اجازه ی بیحجابی تو جامعه رو نمیدن برای صلاح کل جامعه هست... توی یک جامعه فقط به نیازهای یه عده ی کم توجه نمکنن.... بلکه به کل جامعه نگاه میکنن..
علاقه مندی ها (Bookmarks)