من ترجیح میدم این جزیره جنگلی و کنار دریا باشه نه ی جای خشک و بیابانی چون از گرما و آفتاب متنفرم و اگه همچین جایی گیر بیفتم همون روز اولی فاتحم خوندس.
اما اگه جنگلی و کنار دریا باشه اول مکانی که هستم خوب بررسی میکنم تا ی جای خوب برای شب و در امان ماندن از حیوانات وحشی پیدا کنم و ترجیحا سعی میکنم ی جایی نزدیک ب ساحل باشه که اگه ی موقعی کسی از اون اطراف رد شد ببینیم و برای نجات خودمون کاری کرده باشیم. چون چن نفر هم همراه من هستن که باید ازشون مراقبت کنم بعد یافتن مکان مناسب و کمی استراحت دورهم گل کوچیک بازی میکنیمنه شوخی کردم ،باهم عقلامونو رو هم میذاریم تا ببینیم چه امکاناتی در اختبار داریم و چه چیزایی برای زنده موندن لازم داریم و هرکی مسئول ی کار میشه مثلا یکی دنبال صلاح خوب میره یکی میره غذا پیدا کنه و....البته چون ب مکان آشنایی کامل نداریم سعی میکنیم همین حوالی و نزدیک هم بمونیم و کارامونو انجام بدیم و اگه لازم شد ب قسمتهای دور جزیره سر بزنیم همگی باهم میریم تا کسی آسیبی نبینه و حواسمونم هس راه رو گم نکنیم.چون هنوز صلاح خاصی مثل چاقو ندارم ودرس کردنش هم سخته از شاخه ها وچوب درختان فعلا بعنوان صلاح استفاده میکنیم.

نه شوخی کردم ،باهم عقلامونو رو هم میذاریم تا ببینیم چه امکاناتی در اختبار داریم و چه چیزایی برای زنده موندن لازم داریم و هرکی مسئول ی کار میشه مثلا یکی دنبال صلاح خوب میره یکی میره غذا پیدا کنه و....البته چون ب مکان آشنایی کامل نداریم سعی میکنیم همین حوالی و نزدیک هم بمونیم و کارامونو انجام بدیم و اگه لازم شد ب قسمتهای دور جزیره سر بزنیم همگی باهم میریم تا کسی آسیبی نبینه و حواسمونم هس راه رو گم نکنیم.چون هنوز صلاح خاصی مثل چاقو ندارم ودرس کردنش هم سخته از شاخه ها وچوب درختان فعلا بعنوان صلاح استفاده میکنیم.

علاقه مندی ها (Bookmarks)