یار همیشگی
خوش اومدی دوست گلم
اتفاقا اونایی که من رو میشناسن(البته این بیشتر در دنیای واقعی ممکنه تا مجازی) میدونن من سال تا ماه هم از کسی ناراحت نمیشمحتی گاهی دوستای نزدیکم به جای من دلخور میشن که چرا فلانی اینجوری بهت گفت
ولی خوشحال میشم بدونم چطور به این نتیجه رسیدی شاید باید بیشتر به نوشته ها و رفتارم توجه کنم![]()
طلب كردم ز دانائي يكي پند .......مرا فرمود: با نادان نپيوند
همکار تالار بیماریها
یار همیشگی
همکار تالار بیماریها
نه خواهش میکنم. من به هیچ وجه مشکلی ندیدم.... کلی عرض کردم.اینو جدی میگم.
خب قصد نداشتم به هیچ وجه بگم. چرا اینو پرسیدی؟؟؟؟؟؟قرار به اذیت نداشتیما؟
منم که الان نمیتونم دروغ بگم. بگم نه. ولی به شرطی که باز عذرخواهی نکنی... چون اصلا باعث ناراحتی نشد...
یکم آره تو تنظیم خانواده یهو من ترسیدم!
ولی بغیر از اون کلا از صحبت ها با بچه های دیگه هم یه اپسیلون اینطوری حس کردم.
تو رو خدا ببخشید.
اصلا ولش کن.
پیش شما هوا چطوره؟![]()
یار همیشگی
کاربر اخراج شده
سلام
اخه این چه وضع مهمون دعوت کردنه رو صندلی انتقاد؟
یکی رو میاوردین که حداقل چهارتا انتقاد درست درمون بهش وارد باشه. اخه الان ازچی خانم yas-90 انتقاد کنیم؟ از اخلاقش که بی نقص وبی حاشیه هست؟ از بار علمی پست هاش که جز رنج های بالای سایته؟ ازچی؟ اصلا عادت به تعریف الکی ندارم ولی خب باید گفت انتقاد منطقی و خاصی به ایشون وارد نمیدونم. البته از ادب زیادی ایشون حرصم میگیره بعضی وقتها که دلم میخواد اکانتشونو هک کنم وخودم به جاشون جواب بدم
موفق باشین![]()
یار همیشگی
کاربر اخراج شده
یار همیشگی
سلام
آخه من درمورد این انتقاد داشتم که چرا شما تو پروفایلتون عکس همه رو میذارید که شاعرن بعد باعث میشه من به اشتباه بیفتم و به جای سِر حسابی بگم سِر سهرابیبعد شما بگید که اشتباه میکنم بعد من به چشای خودم شک کنم و ... اینا....ولی شما تصاویر رو عوض کردید.....کلا دیگه انتقادی نبود
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)