اگر اين نخستين بازديد شما از این انجمن میباشد:
شما بايد پيش از ارسال و یا مشاهده مطالب ثبت نام كنيد در غیر این صورت شما نمي توانيد از برخی امکانات انجمن استفاده کنید.
جهت اعلام همکاری با سایت علمی نخبگان جوان ، به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی که رمز عبور خود را فراموش کرده اید جهت بازیابی به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی درخواست ارسال مجدد لینک فعالسازی را دارید به اینجا مراجعه کنید.
جهت اطلاعات بیشتر با مدیریت سایت تماس بگیرید.
نوشته اصلی توسط امـیـر بـیـگـی همونطور که دوست عزیزمون گفتن کاپسیسین باعث تندی و بقیه خواص فلفل یشه و خنصی کنندش هم لبنیاته بله از شما هم متشکرم ولی می خوام عمقی بدونم که این ماده از چه جنسی هست و بر چی اثر میذاره و چه طوری اثر میذاره ؟!
zoh_reh, امـیـر بـیـگـی
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن
علاقه مندی ها (Bookmarks)