اگر اين نخستين بازديد شما از این انجمن میباشد:
شما بايد پيش از ارسال و یا مشاهده مطالب ثبت نام كنيد در غیر این صورت شما نمي توانيد از برخی امکانات انجمن استفاده کنید.
جهت اعلام همکاری با سایت علمی نخبگان جوان ، به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی که رمز عبور خود را فراموش کرده اید جهت بازیابی به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی درخواست ارسال مجدد لینک فعالسازی را دارید به اینجا مراجعه کنید.
جهت اطلاعات بیشتر با مدیریت سایت تماس بگیرید.
نوشته اصلی توسط zoh_reh به خاطر ماده ای به نام کاپساسین (امیدوارم درست نوشته باشم) که باعث تندی فلفل میشه. اثرش گاهی با شستن هم سخت از بین میره. متشکرم ، خب میشه یکم بیشتر توضیح بدید این ماده چی هست و بر چی اثر می ذاره و غیره ؟ عمقی تر بهم پاسخ بدید اګه میشه لطفاً خانمی
zoh_reh, امـیـر بـیـگـی
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن
علاقه مندی ها (Bookmarks)