دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 4 , از مجموع 4

موضوع: ناهنجاری های خلقی ایرانیان

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    یار قدیمی
    ارسال تشکر
    7,998
    دریافت تشکر: 20,776
    قدرت امتیاز دهی
    79815
    Array
    Sa.n's: لبخند

پیش فرض پاسخ : ناهنجاری های خلقی ایرانیان

ضمن عرض سلام و سپاس از ایجاد این تاپیک
    این که می فرمایید تعارفات زیاد هست در خانواده های ایرانی کاملا درسته و چیزی بوده که از گذشته تا به حال وجود داشته
    به نظر من باید حد تعادل در این موارد رعایت بشه در غیر این صورت موجب معذب شدن مهمان و میزبان میشه
    اگر خیلی کم تعارف بشه قطعا با فرهنگی که ما ایرانی ها داریم مهمان معذب خواهد شد و برعکس
    این تعارفات جزئی از مهمانی حساب میشن و حتی من دیدم زمانی رو که میزبان تعارف نکرده و مهمان احساس اضافی بودن و بی احترامی نسبت به خودش کرده و ناراحتی پیش اومدده
    زمانی که قرار باشه این تعارفات برداشته بشه و نباشه باید هم مهمان و هم میزبان با هم رو در بایستی نداشته باشن تا هر دو راحت باشن اما در مجالس رسمی من به شخصه ندیدم که این تعارفات صورت نگیره و یک چیز نورمال هست همه جا
    به همین خاطر هم همه از یک مهمانی دوستانه بیشتر از یک مهمانی رسمی استقبال می کنند
    موفق باشید
    " برای آنکه در زندگی پخته شویم نباید هنگام عصبانیت از کوره در برویم "

2. 5 کاربر از پست مفید Sa.n سپاس کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع