دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 27

موضوع: سوال ویژه از تموم کاربرا

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر اخراج شده
    رشته تحصیلی
    مهندسی عمران
    ارسال تشکر
    11,136
    دریافت تشکر: 25,270
    قدرت امتیاز دهی
    0
    Array
    M@hdi42's: لبخند

پیش فرض پاسخ : سوال ویژه از تموم کاربرا

سلام

ببخشید. من زیاد نظر نمیدم تو این تاپیک ها ولی خب.... بگذریم.

زماني مصاحبه گري از دکتر علي شريعتي پرسيد :

"به نظر شما چه لباسي را به زن امروز بپوشانيم ؟ دکتر علي شريعتي در جواب گفتند : نمي خواهد لباسي بدوزيد و بر تن زن امروز نماييد . فکر زن را اصلاح کنيد او خود تصميم مي گيرد که چه لباسي برازنده اوست. "

ایشون به مسئله فکر ودرون انسان و بلطبع زن میپردازن نه ظاهرش و یعنی ظاهر رو بر آمده از باطن می دانند. خب منم باید عرض کنم اگر چنانچه فکر و ذهنیت و ذات زن آینده من خراب باشه چادر که هیچ , بلکه کل دنیا رو هم به اون بپوشانیم فایده ای نداره و باز جواب اعتماد من رو نمیتواند بدهد. و برعکس اگه فکرش و سرشت اون درست باشه نازک ترین حجاب ممکن هم براش کفایت می کنه.

سعی میکنم اول از همه به قول جناب کمان ابرو دقیقا زن مورد نظر و همفکر خودم رو انتخاب کنم که نخوام ومجبور نباشم فکری رو برش تحمیل کنم و اگر مسئله ای هم پیش اومد و بر حسب اتفاق بالاخره یک دختر خانم متفاوت از ذهنیت اولیه من قسمتم شد فکرش رو تا حد ممکن به جهت درست هدایت کنم . (عرض کردم جهت درست نه جهت مورد علاقه من)

پس در نتیجه اول پس از شناخت کافی دختر با ذهن پاک رو فارق از حجاب ظاهری انتخاب میکنم و بعد مطمئنم با این انتخاب صحیح زندگی خودش ما رو به جهت درست هدایت میکنه. خیلی دختران حجاب دار چه در جامعه واقعی و چه در همین جامعه مجازی خودمون هست که دم از حجاب میزنن ولی خب کافیه برین به زندگی خصوصی و پیام های خصوصیشون(در جامعه مجازی) توجه کنید و ببینید چه رفتاری دارن و چه خیانت هایی میکنن و با ظاهر موجهشون لاپوشونی میکنن. پس حجاب شاید و شاید بتونه ظاهر رو موجه نشون بده اما اصل و اساس زندگی چیز دیگه ایه که به اون باید توجه بشه.....

در پناه ایزد موفق باشید
    ویرایش توسط M@hdi42 : 5th October 2013 در ساعت 10:56 PM

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)