سلام
ببخشید. من زیاد نظر نمیدم تو این تاپیک ها ولی خب.... بگذریم.
زماني مصاحبه گري از دکتر علي شريعتي پرسيد :
"به نظر شما چه لباسي را به زن امروز بپوشانيم ؟ دکتر علي شريعتي در جواب گفتند : نمي خواهد لباسي بدوزيد و بر تن زن امروز نماييد . فکر زن را اصلاح کنيد او خود تصميم مي گيرد که چه لباسي برازنده اوست. "
ایشون به مسئله فکر ودرون انسان و بلطبع زن میپردازن نه ظاهرش و یعنی ظاهر رو بر آمده از باطن می دانند. خب منم باید عرض کنم اگر چنانچه فکر و ذهنیت و ذات زن آینده من خراب باشه چادر که هیچ , بلکه کل دنیا رو هم به اون بپوشانیم فایده ای نداره و باز جواب اعتماد من رو نمیتواند بدهد. و برعکس اگه فکرش و سرشت اون درست باشه نازک ترین حجاب ممکن هم براش کفایت می کنه.
سعی میکنم اول از همه به قول جناب کمان ابرو دقیقا زن مورد نظر و همفکر خودم رو انتخاب کنم که نخوام ومجبور نباشم فکری رو برش تحمیل کنم و اگر مسئله ای هم پیش اومد و بر حسب اتفاق بالاخره یک دختر خانم متفاوت از ذهنیت اولیه من قسمتم شد فکرش رو تا حد ممکن به جهت درست هدایت کنم . (عرض کردم جهت درست نه جهت مورد علاقه من)
پس در نتیجه اول پس از شناخت کافی دختر با ذهن پاک رو فارق از حجاب ظاهری انتخاب میکنم و بعد مطمئنم با این انتخاب صحیح زندگی خودش ما رو به جهت درست هدایت میکنه. خیلی دختران حجاب دار چه در جامعه واقعی و چه در همین جامعه مجازی خودمون هست که دم از حجاب میزنن ولی خب کافیه برین به زندگی خصوصی و پیام های خصوصیشون(در جامعه مجازی) توجه کنید و ببینید چه رفتاری دارن و چه خیانت هایی میکنن و با ظاهر موجهشون لاپوشونی میکنن. پس حجاب شاید و شاید بتونه ظاهر رو موجه نشون بده اما اصل و اساس زندگی چیز دیگه ایه که به اون باید توجه بشه.....
در پناه ایزد موفق باشید![]()
علاقه مندی ها (Bookmarks)