دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 63

موضوع: برای امام حسین(ع) که همچنان مظلوم است...

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر فعال سایت
    رشته تحصیلی
    کلام,فقه,اصول,
    ارسال تشکر
    27,914
    دریافت تشکر: 19,740
    قدرت امتیاز دهی
    0
    Array
    kamanabroo's: جدید150

پیش فرض پاسخ : برای امام حسین(ع) که همچنان مظلوم است...

نقل قول نوشته اصلی توسط نیماماهان نمایش پست ها
    ببخشید میشه بگید چه کسی و چه زمانی بالاخره جلوی این انحرافات رو خواهد گرفت؟؟؟؟!!!!!
    چرا همه ما منتظریم یکی دیگه این کارو انجام بده ....این رسم ادعای عاشق بودن برای امام حسینه؟؟؟؟! چرا اصل رو یادمون رفته ؟؟؟؟ امام حسین با این همه کرامت لنگ یه لیوان آب بود ؟؟؟؟؟!!! اگر ایشون اراده میکرد به اذن خدا صحرای کربلا روآب بر میداشت....مگه لشگر ملائک و اجنه برای کمک به امام حسین حاضر نشدن ؟؟؟؟!!!!! نخیر داستان امام حسین بحث آب و قدرت و...نبود ....بحث احیای دین اسلام بود که در طیسالیان حکومت اسلامی فاسد بنی امیه تحریف شده بود و دین رو به شکل دیگه ای به مردم نشون داده بودن و ثمره اش شد ایستادن در مقابل امام حسین در کربلا توسط همون مردمی که دعوت نامه برای امام فرستاده بودن....

حالا بیایم به زمان حال خودمون :

دعای ندبه و توسل و مراسمات مختلف به ظاهر مذهبی و تبلیغ های خفن که آی دنیا ما ازهمه بهتریم و هرکی بیاد شیعه بشه این دنیا نه ولی اون دنیا براش بهشته....

ووووووووووووووووووووووووو وای بر من شیعه و مسلمان نما که هر روز دعای فرج و عهد و ندبه و کمیل و توسل ...هزار تا اعمال ظاهری دین رو انجام میدم و بعدش استاد دروغگویی و دزدی و تهمت و غیبت و بی اخلاقی میشم....اول به خودم گوشزد میکنم و بعد به شما شفارش...که بهشت را به بها دهند نه بهانه...

سلام دوست عزیز
    فک نمی کنم حرفی خلاف این فرمایشات شما زده باشم

بله بنده هم قبول دارم اول باید از خودمون شروع کنیم و بعد با امر به معروف و نهی از منکر (یکی از اهداف بزرگ امام حسین ع) دیگران رو هوشیار کنیم.

جلوی این انحرافات رو همه ما با عملمون و با گفتارمون باید بگیریم

لذا اگر کسی فکر می کند که بیاید در خیمه عزای حسین ع گریه کند و بعد هر کار اشتباهی که بخواهد انجام بدهد و زندگی اش و اعمال و نیات بدنش همچنان مثل گذشته باشد.. مسلما آنچه درباره گریه بر امام حسین ع گفته شده برای او نخواهد بود..

گریه ی بر امام حسین ع و عزاداری وقتی انسان رو نزدیک می کنه که انسان مثل رسول ترک ها و ... توبه واقعی بکنه و سعی کنه رذائل اخلاقی اش رو از بین ببره . نه اینکه هر اشتباهی که می خواد بکنه بعد بیاد عزاداری و سنگ تموم بگذاره و بعدش هم همون آش و همون کاسه .. و فک کنه که دیگه همه چی حله.. نه از این خبرا نیست!

یزید لعنت الله علیه هم بعد از سخنرانی امام سجاد یا حضرت زینب سلام الله علیهما گریه کرد.. اما گریه داریم تا گریه.

من نمی خوام بگم این حرکات از روی محبت نیست. بله از روی محبت هست. اما محبت باید اثر داشته باشه و اثرش در اخلاق و زندگی و منش و تجارت و کسب و کار ما باید خودش رو نشون بده. و الا دم از امام حسین علیه السلام بزنیم و عمل یزیدی داشته باشیم به جایی نمی رسیم.

2. 5 کاربر از پست مفید kamanabroo سپاس کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)