سلام دوست عزیز
فک نمی کنم حرفی خلاف این فرمایشات شما زده باشم
بله بنده هم قبول دارم اول باید از خودمون شروع کنیم و بعد با امر به معروف و نهی از منکر (یکی از اهداف بزرگ امام حسین ع) دیگران رو هوشیار کنیم.
جلوی این انحرافات رو همه ما با عملمون و با گفتارمون باید بگیریم
لذا اگر کسی فکر می کند که بیاید در خیمه عزای حسین ع گریه کند و بعد هر کار اشتباهی که بخواهد انجام بدهد و زندگی اش و اعمال و نیات بدنش همچنان مثل گذشته باشد.. مسلما آنچه درباره گریه بر امام حسین ع گفته شده برای او نخواهد بود..
گریه ی بر امام حسین ع و عزاداری وقتی انسان رو نزدیک می کنه که انسان مثل رسول ترک ها و ... توبه واقعی بکنه و سعی کنه رذائل اخلاقی اش رو از بین ببره . نه اینکه هر اشتباهی که می خواد بکنه بعد بیاد عزاداری و سنگ تموم بگذاره و بعدش هم همون آش و همون کاسه .. و فک کنه که دیگه همه چی حله.. نه از این خبرا نیست!
یزید لعنت الله علیه هم بعد از سخنرانی امام سجاد یا حضرت زینب سلام الله علیهما گریه کرد.. اما گریه داریم تا گریه.
من نمی خوام بگم این حرکات از روی محبت نیست. بله از روی محبت هست. اما محبت باید اثر داشته باشه و اثرش در اخلاق و زندگی و منش و تجارت و کسب و کار ما باید خودش رو نشون بده. و الا دم از امام حسین علیه السلام بزنیم و عمل یزیدی داشته باشیم به جایی نمی رسیم.
علاقه مندی ها (Bookmarks)