ببخشید میشه بگید چه کسی و چه زمانی بالاخره جلوی این انحرافات رو خواهد گرفت؟؟؟؟!!!!!
چرا همه ما منتظریم یکی دیگه این کارو انجام بده ....این رسم ادعای عاشق بودن برای امام حسینه؟؟؟؟! چرا اصل رو یادمون رفته ؟؟؟؟ امام حسین با این همه کرامت لنگ یه لیوان آب بود ؟؟؟؟؟!!! اگر ایشون اراده میکرد به اذن خدا صحرای کربلا روآب بر میداشت....مگه لشگر ملائک و اجنه برای کمک به امام حسین حاضر نشدن ؟؟؟؟!!!!! نخیر داستان امام حسین بحث آب و قدرت و...نبود ....بحث احیای دین اسلام بود که در طیسالیان حکومت اسلامی فاسد بنی امیه تحریف شده بود و دین رو به شکل دیگه ای به مردم نشون داده بودن و ثمره اش شد ایستادن در مقابل امام حسین در کربلا توسط همون مردمی که دعوت نامه برای امام فرستاده بودن....
حالا بیایم به زمان حال خودمون :
دعای ندبه و توسل و مراسمات مختلف به ظاهر مذهبی و تبلیغ های خفن که آی دنیا ما ازهمه بهتریم و هرکی بیاد شیعه بشه این دنیا نه ولی اون دنیا براش بهشته....
ووووووووووووووووووووووووو وای بر من شیعه و مسلمان نما که هر روز دعای فرج و عهد و ندبه و کمیل و توسل ...هزار تا اعمال ظاهری دین رو انجام میدم و بعدش استاد دروغگویی و دزدی و تهمت و غیبت و بی اخلاقی میشم....اول به خودم گوشزد میکنم و بعد به شما شفارش...که بهشت را به بها دهند نه بهانه...
علاقه مندی ها (Bookmarks)