سلام
شرمنده که من هم پاسخ میدم
ببینید بعضی از پدرها و مادران هستند که من نمونه شو دیدم ، کلی وقت صرف تربیت فرزند می کنند و برای دوری از این مسائل بچه ها رو به انواع کلاس ها مشغول می کنند که دیګه وقتی برای دیدن فیلم برای کودک باقی نمی مونه ، چرا که هر کلاسی که کودک میره ، باید تمرین هایی رو هم انجام بده ، این به عنوان مثال یکی از راه کار هاست !
در جامعه ی امروز پدرها و مادران اغلب وقتی برای کودک صرف نمی کنند ، اللخصوص اګر والدین هر دو شاغل باشند ! داریم این رو به عینه می بینیم که کودکان به جای این که در کودکی بچګی کنند ، رفتارهایی بزرګتر از سنشون نشون می دن ، که ګاهاً افراد فکر می کنند این هوش کودک رو می رسونه ، بله شاید این طور هم باشه ، ولی کودکان نباید این دوران طلایی رو از دست بدن بلکه باید از این دوران بهترین استفاده رو ببرند چرا که در بزرګسالی به مشکلاتی از قبیل افسردګی و ... ( مثال عرض کردم ) بر نخورند .
از این رو این پدران و مادران هستند که نقش کلیدی در این زمینه دارند ، باید برای کودک به طور روزانه وقت بذارن ، با اون بازی کنند و امثالهم ...
و حتی هنرهای خودشون رو به فرزند منتقل کنند ، این کار هم نوعی یادګیری برای فرزنده و هم رابطه ی والدین و فرزند صمیمانه تر میشه .
والدین خودشون هم نباید وقت زیادی برای تماشای این برنامه ها بذارن و بیشتر سعی کنند برنامه های علمیش رو ببینن ، ګاهاً برای استراحت و تفریح اګر می خوان ببینن باید زمانی باشه که کودک در خونه نباشه یا با دوستان خود در حال بازی باشه!
با این کار نیازی به این نیست که پدر و مادر کاری کنن که کودک ترقیب به دیدن این برنامه ها نباشه ! زمانی که کودک برنامه ای نبینه و ازش بی اطلاع باشه ، آیا باز هم ترقیب به دیدن میشه ؟
در مورد سؤال دوم هم ګاهاً اخلاق برخی افراد بهتر و برخی بدتر از پيش میشه ، باید بررسی کرد که کدوم بیشتر رواج داره ، برخی افراد با دیدن فیلم ها و سریال ها کم حوصله تر میشن و زمانی که در حال تماشای برنامه دلخواه هستند ، اګر کودک حرفی بزنه یا سر و صدایی داشته باشه یا وجه ووجه بکنه ، والدین برخورد شاید تندی با فرزند داشته باشند که این هم در روحیه ی کودک اثر ګذاره و هم اینکه می تونه نشأت ګرفته از تماشای این برنامه ها باشه ، البته نوع دیګری هم هست که والدین وقتی این برنامه ها رو نګاه می کنند ، رفتارشون با کودکشون بهتر هم میشه و به آرامی بهش پاسخ می دن !
آسیب ها ی بین زوجین هم که من هم اکنون دو هفته است یه نمونه شو می بینم ، پسرداییم و خانمشون خیلی اتفاقی می خوان طلاق بګیرن ، روحیه ی مادر ما رو هم داغون کردند، یکی از عواملش تماشای ماهواره هست ! توقع ها رو بالا برده ( البته صدا و سیمای خودمون هم در این زمینه نقش داره ) ، عجله ی دختر خانم هم عامل دوم ، بی احترامی نمی دونم از کجا نشأت ګرفته ، اونم عامل بعدی !!!
علاقه مندی ها (Bookmarks)