سلام بر دوستان گرامی و سپاس از معصومه جان بابت بحث خوبشون
من به شخصه می تونم بگم علاقه ای به دیدن این فیلم ها ندارم و نمی بینم اما شده که دوستان یا آشنایان ببینن و من هم گذرا نگاهی بکنم و از ماجراش با خبر بشم اما اکثرا دنبال نکردم سریال ها رو مگر یکی دو تا !
ما اول باید بیایم بررسی کنیم ببینیم هدف این فیلم چیه ؟ می خواد چه چیزی رو به مخاطب برسونه ؟ اصلا خود مخاطب هدفش از دیدن این فیلم ها چیه !
اکثر این سریال هایی که در ماهواره پخش میشه داستان هایی درباره جدایی و خیانت و ... داره که به طور نا خود آگاه روی مغز تاثیر میزاره و افراد خودشون رو جای شخصیت های فیلم میزارن ، حتی ممکن قسمت عظیمی از ذهنشون رو هم در گیر کنه
همه این فیلم ها نیاز به نگاهی کارشناسانه دارن ، شاید در ظاهر که ما داریم تماشا می کنیم فیلم کاملا معمولی به نظر بیاد اما روی نا خود آگاه افراد تاثیر به سزایی داره و مشکل همینجاست که فرد در ذهنش یک کارکتری رو شکل میده و هر دفعه پی گیریش می کنه این شخصیت کم کم وارد زندگی واقعی فرد میشه و همین موجب میشه اشخاص از شخصیت اصلی خودشون دور بشن و شخصیت ها و رفتار های موجود در فیلم رو وارد زندگیشون می کنن و همین میشه که ناخود آگاه از واقعیت دور میشن و موجب میشه که شخصیت جدیدی شکل بگیره در وجودشون که شباهت زیادی با واقعیتشون نداره . این دست بیننده نیست که آیا حاضر هست از این فیلم و اشخاصش الگو بگیره یا خیر بلکه یک چیزی هست که در اذهان تمامی بیننده ها وجود داره و دوست دارن خودشون شبیه افراد داخل فیلم بشن و همین گاهی موجب میشه که ضربه بدی به خانواده و افراد اون بخوره و به قولی پایه و اساس خانواده سست بشه
اما خب وجود چنین فیلم هایی برای سرگرمی و به مقدار کم مفید می تونه باشه ولی من خودم افرادی رو دیدم که با تمام مشغله کاری ، کار هاشون رو رها می کنن و به تماشای فیلم می پردازن و خیلی خیلی جدی هم فیلم رو دنبال می کنن و وقتی فیلم تموم میشه ناراحت و افسرده هم میشن چون تبدیل به یک جور اعتیاد شده ، به نظر من اگر این فیلم ها درست و آگاهانه توسط کاشناسان خارجی یا ایرانی (فرقی نمی کنه ) برررسی و اصلاح بشه قطعا نه تنها آسیب نمی رسونه به ببیننده بلکه موجب بروز تغییرات مثبت در بیننده هم میشه
و در آخر ؛ دوستان هر کسی از این فیلم ها یک برداشتی داره
شاید چون من زیاد پی گیری نکردمشون عرایضم اشتباهاتی داشته باشه و دیگر دوستان نظراتی مفید در و جامع تر داشته باشن
سپاس![]()
علاقه مندی ها (Bookmarks)