درود همکار عزیز
گفته میشه باعث بهبود کیفیت خواب و افزایش عمق خواب میشه...بلـــــــه
تازه شم برا دندون درد هم خوبه
برای پوست هم خوبه.... ملکه های قدیم دوش شیر الاغ میگرفتن
شیر خر بهترین جایگزین برای شیر انسان از نظر محتوای آن ( لاکتوز، پروتئین ها، مواد معدنی، اسیدهای چرب امگا 3 ) می باشد![]()
طلب كردم ز دانائي يكي پند .......مرا فرمود: با نادان نپيوند
سلام یاسی جون
ممنونم برا توضیح مکروه! چون نمیدونستم چجوریه!
بله یاسی اینکه استفاده میکنن درسته! این نوع خبر ها رو گفتم!!دقیقا مثل همین اسفناج و طرفداراش که توضیح دادم! تا خودموو مامانامون یادشونه برا این قضیه استفاده میشد! اما الان متوجه شدن که نه این ضرر ها رو هم داره! که اگه زیاد استفاده کنیم به این دلیل که برا اهن خوبه نه تنها خب نیست رابطه عکس و ضررهای دیگه ای هم داره!
حتی الانم یسری پزشکا که اطلاعاتشونو بروز نمیکنن هنوز این رو توصیه میکنن که اسفناج زیاد بخورید برا کم خونی!!
بعد ازون طرف میزنن یچی دیگه رو خراب میکنن... من خودمم نمیدونستم! یکی دو ترم پیش تو آزمایشگاه هماتولوژی استادمون( دکتر مدیری ) برامون شرح دادن!!!
البته گفتم برا روده و دفع و .. به اندازه و تازه مصرف کردنش خوبه
بله! قیمت میلیونی
![]()
ستاره ها نهفتم در اسمان ابري
دلم گرفته اي دوست، هواي گريه با من
ستاره ها نهفتم در اسمان ابري
دلم گرفته اي دوست، هواي گريه با من
امان از دست تو دختر
برا خود بینی برای اونایی که خون دماغ میشن خوبه....ولی برای غیر از اونا فقط تنگ شدنم مجرای بینی و جلوگیری از تنفس رو بهمراه داره![]()
البته چون مواد ایمونولوژیکی داره طبق فتوای جدیدی که به مغزم خطور کرد احتمالا برا سینوزیت هم خوب باشه..
اگه منظورت بهبود انحراف بینی و خوشگل کردن اونه که باید بگم شرمنده باید راه اتاق عمل رو نشون بدم![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)