أر ابتدا لطفا ادب رو رعایت کنید !
من آن چیزی رو میگم که بهش اعتقاد دارم و نیازی به حمایت از فرد خاصی ندارم !!!!!!!
ولی ظاهرا ارسال دوستمون رو نخوندی ایشون بودن که از لفظ شاگرد استفاده کردن پس ایشون باید مدرک ارائه بدن من فقط تکرارش کردم
اتفاقا به نظر میرسه شما خود به مطالب کپی که اینجا می گذارید عنایت ندارید ! چون خود تان در پست اول گفته اید !!!
آيت الله حائري با صبر، بردباري، كفايت و درايت كار فرهنگي خويش راانجام داد و شاگرداني مجتهد تربيت كرد كه توانستند در تحولات سياسي - اجتماعي ايران، نقش ممتازي را ايفاء نمايندببین دوست عزیز
دوست من توی هر ارسالی که داشتم یک سوال وجود داشت ولی به هیچ کدومشون پاسخ داده نشد اگه کسی هم اینجا داره از جواب دادن طفره میره اون من نیستم
-
-
-
به نظر شخص منطقی میای
نظرت در مورد این نوشته دوستمون چیه؟
در تاریخ قضاوت کردن در مورد شخصیت افراد سخت و گاها اشتباه است ! حال اگر بخواهیم مسئولیتی به این مهمی رو انجام دهیم باید رجوع کنیم به نوشته ها ، آثار ، گفته ها و احیانا منابع تاریخی و زندگی نامه و در این حین از قضاوت کردن بپرهیزیم تا به فلسفه بافی و مغلطه دچار نشویم !
عبدالکریم حائـــــــری در زمان حیاتش در حق اسلام خدمت ها کرده اما در زمان حیات ش با اقدامات رضاشاه (سیاسی نه دینی ! ) مخالفتی نمی کرده و نظری هم نمی داده در بعضی مواقع از جمله شلاق زدن یک آخوند به جرم اعتراض به سلام نظامی دادن رضا شاه به حضرت معصومه حمایت میکنه (البته این حمایت میتونسته جنبه ی عقلی و دینی داشته باشه !)
اما چیزی که به قطع در حیات ایشان وجود داشته اینکه ایشان در مسائل سیاسی دخالت نمی کرده که احیانا بر میگشته به تفکرات ایشان ! این خودش یک نشانه هست ! بعضی این رو ربط می دهند به مصلحت اندیشی ! و مشکل حرف شان این است که در نظر نمی گیرند امثال افکار مهدی حائری و احیانا به تبعیت از پدرش در آن زمان کم نبوده است ! اتفاقا اگر بخواهیم با روشن نگری ببینیم طرفداران این موضوع بسیار بیشتر از طرف دیگر بوده است در آن زمان (!!!) برای همین واژه ی مصلحت اندیشی رو من بی اعتبار می دونم !
اختلاف از اینجا شروع می شود که شما در مطالبی که گذاشتید اینطوری گفته شده چون شاگردانی هم چون گلپایگانی و ... داشته پس آدم سیاسی بوده
من هم در جواب مطلب شما گفتم اگر بخواهیم اینگونه قضاوت کنیم پسرش مهدی حائری جلوه گاه مناسب تری هست برای قضاوت بلاخره تاثیری که پدر بر تفکرات فرزندش دارد بسیار بسیار بیشتر است !
علاقه مندی ها (Bookmarks)