یه چیز رو یادم رفت بگم
خیلی ها هستند که می خوان دستشون به منابع آسیای غربی برسه
و اکثر جنگ ها هم برای تسلط بر این منطقه است که پر است از منابع زیر زمینی.
کار استراتیژیک اینه که وقتی گنده ی یه گروهی از رو بره بقیه شون می شینن سرجاشون
که الان همینطوره
و دقیقا بخاطر وسعت ارزی و مرزی و تنوع مرزی ایران تجربه جنگ و دفاع در همه عرصه ها رو داریم و این کار رو برای غربی ها سخت می کنه چون امتحانشون رو در این سرزمینها سه بار پس دادن و در هر سه بار هم با وجود هزینه های بسیار زیاد انسانی و تحمیل هزینه های زیادتری بر کشورشون میشه گفت شکست خوردن!
عراق. افغانستان. پاکستان
آمدهام که سر نهم
عشق تو را به سر برم..
کاربر اخراج شده
سلام
عزیز من این چیزایی که عنوان میش مسخره بازیهاگر قرار بود کسی که اینجا خودش رو رئیس ستاد مشترک ارتش می دونه همه چیز رو درباره ارتش بدونه دیگه طبقه بندی اطلاعات نظامی کشک بود!
رئیس ستاد مشترک رو که من نوشتم یه مسخره بازی محضه
همین که شما این جمله ی مسخره رو باور کردید کافیه تا بقیه سوالاتت رو پاسخ ندهم
اگر قرار بود یه کشوری مثل ایران قدرت نظامی خودش رو به تمامه نشون بده و لو بده که چه خبره خیلی مسخره بود. همه کشورها همینن...
رجز خونی جنگی اگر رد خور داشته باشه سریع پته ی حرفها رو می ریزن روی آب! پس موضع ایران در مقابل اسرائیل و آمریکا قابل تامله نمیشه از کنارش راحت رد شد
خیلی سادگیه اگر فکر کنیم که همه چیز همینیه که ما می دونیم!
به قول کاربر (حسین متقی) اگر خدای نکرده بخواد جنگ بشه ایران بلده چطور از هر راهی هم دفاع کنه هم بجنگه.
دوست آشنا
منم حرفه دوستمون *مهدی* قبول دارم.بعضی چیزا محرمانست ک منو شما خبر نداریم.شاید بهتر از اینارو ایران داشته باشه شایدم نه.
خیلی از وسایل و تجهیزاتو ایران رو نمیکنه!!
<a href="http://typeiran.com/r/19340"> تایپایران - مرکز تخصصی تایپ </a>
دوست آشنا
دوست آشنا
دوست آشنا
کاربر اخراج شده
با همون چیزی که در هشت سال دفاع مقدس نداشت! مگه اونوقت چی داشتیم هر چی داشتیم که می شد روش حساب کرد غنیمت بود . ارتش هم هر چی داشته الان پیشرفته تر و بهترش رو داره
شما نگاهتون مادیه نتیجه اش هم همین میشه
اصلا می دونی چرا حساب و کتاب دشمنان اسلام همیشه در برابر نیروهای اسلام ناتمامه؟
به خاطر اینکه چیزی به اسم معنویت تو فکرشون خطور هم نمی کنه..
آره .. خود قرآن هم دستور داده هر قدر می توانید تسلیحات نظامی رو بیشتر کنید و قوی تر بشید
ولی چیزی که برای ما نیرو و قوت حساب میشه اینا نیست
نیروی توکل اراده و پشتیبانی الهی است و این معنای بسیجی بودنه. حالا هر پست و مقام و شغلی که داشته باشیم مهم اینه که اینجوری باشیم
دشمن از اونقدری که از مشت های گره کرده و متحد ما می ترسه از هیچی نمی ترسه
من و شما باید متحد باشیم و با هر چه داریم + نیروی توکل و معنویت در برابر دشمن بایستیم و بدانیم که پیروز خواهیم بود
آمدهام که سر نهم
عشق تو را به سر برم..
کاربر اخراج شده
سلام عزیز
نکته ی اول انبار تسلیحات ایران در ابتدای جنگ پس از آمریکا-شوروی از لحاظ کمی بالاتر از همه ی کشورهای دنیا و از لحاظ کیفی در رده پنجم
نکته ی دوم
عزیز دقیقا درست می فرمایید
ایمان در ارتش ها نقش حیاتی رو بازی میکنه
ولی بنظرت ایمان وجود داره؟
من که از نزدیک می بینم ایمانی در کار نیست آقا
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)