نقل قول نوشته اصلی توسط Majid_GC نمایش پست ها
افرادی در خریدن نان نوبت را رعایت میکنند و به این شیوه به خود انسان متمدن را نسبت می دهند ! من می آیم و بی نوبت ، دوست دارم نان خریداری کنم ! دیگران اعتراض میکنند ایا آن ها سعی در همرنگ کردن من با جامعه را دارند ؟

همجنس گرایی در حیوانات به جز انسان وجود ندارد این نشانه ی چیست ؟ مگر نه اینکه ما هم حیوانی هستیم با یک سری خصوصیات برتر چه فرقی بین ما و آن هاست ؟

1- اگر موضوعی را به عنوان گرایش فکری پذیرفتیم باید آن گرایش دلایل فکری دارا بوده باشد تا از گرایش های دیگر جدا شود آیا نامیدن این حق به عنوان گرایش فکری توهینی به عقل نیست ؟

2- فقط در روانشناسی نیست که به آن می گویند اختلال در جامعه شناسی هم نام انحراف یا اختلال وجود دارد

با این فرض اگر ما نسبیت را در جامعه شناسی هم دخیل بدانیم به جای اخلاق؛ به طور کلی اخلاق و میدنه ی فاضله از معنا تهی خواهند شد غیر از این است ؟
از اولین پست تا اینجا رو مطالعه کنید ببینید واقعا میشه یه همچین نتیجه ای رو گرفت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
جدا سازی مطالب یک پست منجر به قضاوت صحیح نیست
چه برسه که یه همچین مبحث طولانی و حساسی رو به خاطر شرکت اعضاءدر بحث وبه نتیجه ی بهتر علمی رسیدن به صورت چند تایپیک پی در پی اونهم به صورت پرسش و پاسخ با کمک دوستان مطرح کردیم
حالا شما به تایپیک آخر رسیدید و این نتیجه رو گرفتید واقعا بی انصافیه