سلام دوستان عزیز وکاربران گرامی توی این پست میخوام نظر شما را درباره سایتهای همسریابی بدونم ایا این سایت ها موثر هستند؟؟ پیامدهای منفی ومثبتشون چیه؟؟ این سایت ها میتونن کارامد باشن؟؟ چقدر درباره این سایت ها اطلاعات دارید؟؟؟
سلام دوستان عزیز وکاربران گرامی توی این پست میخوام نظر شما را درباره سایتهای همسریابی بدونم ایا این سایت ها موثر هستند؟؟ پیامدهای منفی ومثبتشون چیه؟؟ این سایت ها میتونن کارامد باشن؟؟ چقدر درباره این سایت ها اطلاعات دارید؟؟؟
سلام
یه شب سرد زمستانی در برجک ضلع شرق دا-اف
داشتم به پست ها سر میزدم
یه سربازی رو دیدیم
نشتم چند دقیقه ای باهاش صحبت کنم
خودمانی شد
میگفت تو سایتای همسر یابی نقش یه دختر رو بازی کرده...
شارژ میگرفته
می خندیده...
من دفعه دوم بود اسم این چیزا رو میشنیدم
دفعه نخست در تلویزیون
و بار دوم از زبان این سرباز
به هر حال
چیزی که عیان است
چه حاجت از بیان است
همسر
خیلی مقدسه
و من معنی همسر یابی رو درک نمیکنم
سلام دوست گرامی
ببخشید اگر خیلی رک و صریح نظرم رو میگماما جز این نظری ندارم: این سایتای همسریابی ببخشید خیلی ببخشید مثل ه*ر*ز*گ*ی که پشت کلاه شرعی قایمش میکنن
یادمه یه بار در همین سایت یه پست بود که آدرس یکی دو تا از این سایتا بود همون موقع که دیدمش تنها چیزی که به ذهنم رسید همین نظر بود...نمیدونم الان چه فرقی با قبل کرده اما فکر نکنم هیچ وقت نظرم برگرده![]()
طلب كردم ز دانائي يكي پند .......مرا فرمود: با نادان نپيوند
سلام آبجی
حالا نصفشون که دروغ میگن به کنار
اون نصفی که راست میگن
یه عده شبهه انسان بوالهوس و ناجوانمرد
راستش من هرگز نرفتم و نخواهم رفت
ولی از اسمش هویداست
همسر یابی
واقعا مسخره است
نمیدونم این آقایون مسئول چطور سایتای معمولی که یه اسم از نخست وزیر سابق میبرند رو فیلتر
و این سایت ها که نقش کلوپ های شبانهدر نیویورک و اوهایو رو بازی میکنند رو سرپا نگه میدارند
سلام
چندسال پیش تو برنامه سمت خدا خانم کارشناس یک سایت رو معرفی کردن که گویا همین عمل همسریابی رو انجام میداد زیر نظر مسئولین ... کاملا واضح هست که هیچ وقت اینگونه سایتها
به هدف نهایی نمیرسن ، و همونطور که شاهد هستیم ، بعضی ازین راه سوءاستفاده میکنن و این سایتها راه رو برای افرادی که به دنیال شیادی هستن باز میکنه![]()
معمولا هر پدیده ی فرهنگی جدید در ابتدا در ش سوء استفاده ها و استفاده ی نامناسب صورت می گیره
اما بعد از مدتی برای عموم عادی میشه و گسترش پیدا میکنه و در آخر راهی جز نهاندن فرهنگ درست استفاده از اون پدیده باقی نمیمونه !
هر نوع برخورد مستقیم هم باعث گسترش بیشترش میشه
باید به کاربران مجازی قواعد و مراحل این بازی رو یاد داد ...
"آخرین برگ این دفتر هم به پایان رسید"
به نظر من خط قرمز مربوط میشه به سوء استفاده یا استفاده
غیر از مورد بالایی این خط قرمز های دیگه ی عرفی بعد از مدتی حذف می شوند
اگر پیدا کردن جنس مونثی در سایت همسر یابی توهین باشه به زنان ؛ به احتمال زیاد پیدا کردن فردی هم در خیابان یا در یک گروه همین حکم را خواهد داشت چه تفاوتی دارند ؟
"آخرین برگ این دفتر هم به پایان رسید"
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)