کاربر جدید
سلام
من منتظر چنین روزی بودم
هرکسی کار خودش !اول بیاییم کارهایمان را مشخص ومجزا کنیم.بعدبر اساس تخصص و تجربه کار کنیم.در اینجا برای من سوالی پیش می آید و آن را مطرح می کنم متاسفانه بجای اینکه جواب سوال را یک متخصص مربوط به سوال جواب بدهد دیگران به شکل بنظر من،من فکر میکنم ویا به اشکال دیگری چیزی به عنوان پاسخ می نویسند.لطفا ییاییم کارها وروشهایمان را اصلاح کنیم.
حالا من یک سوال از مخصصین باغبانی یا باغداران وگردو کاران دارم و دیگران هم استفاده کنند. سوال اینه:
یکنفر 10سال قبل 10 نهال پیوندی گردوی زود بارده خوشه ای از اداره مربوطه گرفته و همه را تحت یک شرایط کاشته است. بعد از 5-4 سال 9 اصله از درختان بار می دهند ولی یکی از آنها بعد از 10 سال هنوز به بار ننشسته است.علت عدم باردهی این درخت چیست؟برای به بار نشستن آن چه باید کرد؟متشکرم
ویرایش توسط ص-جلالی : 15th September 2013 در ساعت 10:49 AM
پیامبرخدا(ص)فرمود:
یاعلی!اذان نور است.
دوست آشنا
اره خیلی خوبه موافقم![]()
یه رفــــــــیق دارم ; "اسمش خــــــــداس" بحثــــــــسش از همه جداس تــــــــا اون پشتــــــمه بیخیال مخاطب خــــــــاص ...!
یار همراه
سلام.ممنون از تاپیکتون و همچنین هدف والاتون که ایجاد انگیزه بر مطالعه ی بیشتر علمیه کاربران سایت رو دارید.
این بخش را لطفا مشاهده کنید :
http://www.njavan.com/forum/forumdis...A7%D9%86%DB%8C
پس هر کسی هر موضوعی رو میتونه در این بخش قرار بده.و اصلا آماده شده برای همین کار.خب حالا هم که قراره چند نفر گروهی کار کنید.خیلی خوبه پس نتیجه ی مقالتونو در بخش نامبرده قرار بدید.و هر کسی هم میتونه انفرادی با توجه به موضوعات اون بخش دست نوشته هاشو قرار بده.
ممنون.
یک نظری هم من دارم.مطالعه ای بشه بر روی این موضوع:
راه های درک استعدادهای درونی و شکوفایی انها
خب دوستان هر کس یکی از این سه موضوع رو انتخاب کنه تا هر چه سریع تر موظف به انجام وظیفه بشه .
1. بررسی و تفسیر لغات عربی موجود در قرآن .
2. راه های درک استعداد های درونی و شکوفایی آنها
3. موضوع جناب ص . جلالی .
توضیحات هر موضوع در صفحات قبل موجود است .
یار همیشگی
2. راه های درک استعداد های درونی و شکوفایی آنها
این موضوع رو انتخاب میکنم.
اگه کسی آمادگی داشت بصورت گروهی مایلم.
همکار تالار سایر موضوعات
منم با موضوع دوم موافقم.
سادگی یعنی فکر کنی کسانی که دورت میزنند،به دورت میگردند....
حماقت یعنی صداقت داشتن با کسی که سیاست دارد....
لیست رو آخر هفته می نویسم .
افرادی که اعلام همکاری می کنند ، سه هفته فرصت تحویل دارند و اگر در محلت مقرر کار رو تحویل ندند ، با تمام قدرت منفی دریافت می کنند ، این برای موظف کردن شما دوستانه فقط .
می تونید تنها یک صفحه ی مفید تحویل بدید .
کاربر جدید
سلام
ولادت باسعادت سلطان ، امیر و ولی نعمت تمام ایرانیان وشیعیان جهان، مبارک باد.
پیامبرخدا(ص)فرمود:
یاعلی!اذان نور است.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)