کاملا موافقم.حقوق از 600تومن هم هست ک پایین تر باشه.اونایی ک 300یا400میلیون میگیرن اینقدر غرق در خوشی شدن ک دیگه کاری ندارن ک کی شبا نون سره سفرش داره کی نداره.بله حرف شما درسته ک دولتم کم کاری میکنه.اما ب نظر من مردم بیشتر مقصرن.شما فکر کن الان کمترین میزان حقوق توی هرکاری تقریبا600هزار تومنه،بیشترینشم ک دیگه خدا میدونه(چیزی ک من خودم به یقین مطمئنم و دیدم ماهی 300 تا400 میلیون)حالا اگه هرکس ماهیانه مبلغی بین 20 تا 50 هزارتومن(نه بیشتر نه کمتر)کنار بذاره،سالانه چیزی حدود 2میلیون 400هزار تا 6میلیون میشه،حال توی این جمعیت هفتادو خورده ای نفر اگه فقط یکی دو هزار نفر این کارو کنن میدونی سالیانه چه مبلغی میشه و به چند نفر میشه کمک کرد؟؟؟؟ولی حیف ک این همش در حد حرفه.من خودمو میگم:تا موقع کمک کردن میرسه میگیم بابا ما خومون از همه نیازمندتریم یکی باید به ما کمک کنه!!!!اونوقت.....
- - - به روز رسانی شده - - -
بله حرف شما درسته ک دولتم کم کاری میکنه.اما ب نظر من مردم بیشتر مقصرن.شما فکر کن الان کمترین میزان حقوق توی هرکاری تقریبا600هزار تومنه،بیشترینشم ک دیگه خدا میدونه(چیزی ک من خودم به یقین مطمئنم و دیدم ماهی 300 تا400 میلیون)حالا اگه هرکس ماهیانه مبلغی بین 20 تا 50 هزارتومن(نه بیشتر نه کمتر)کنار بذاره،سالانه چیزی حدود 2میلیون 400هزار تا 6میلیون میشه،حال توی این جمعیت هفتادو خورده ای نفر اگه فقط یکی دو هزار نفر این کارو کنن میدونی سالیانه چه مبلغی میشه و به چند نفر میشه کمک کرد؟؟؟؟ولی حیف ک این همش در حد حرفه.من خودمو میگم:تا موقع کمک کردن میرسه میگیم بابا ما خومون از همه نیازمندتریم یکی باید به ما کمک کنه!!!!اونوقت.....![]()
<a href="http://typeiran.com/r/19340"> تایپایران - مرکز تخصصی تایپ </a>
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
قبل از هر گونه فعالیت در سایت به قوانین توجه نمایید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)