به نام او که یادش آرامش بخش قلب هاست.
با سلام و عرض ادب و احترام به تمامی دوستان عزیزان و همکاران من در سایت
پیشنهادات خیلی خوبی مطرح شد خیلی هاش قبلا مطرح شده بود
باز هم من میخوام یه انتقادی کنم البته اگر اجازه میدید
یه مشکلی که سایت داره در اعمال و امور معیار خاصی وجود نداره
مثلا همینجا بهترین قراره انتخاب بشه ولی بهترین از چه نظر؟؟؟؟از نظر کی؟؟؟؟
یا مثلا زمانی که ما درخواست مدیر یا همکاری رو میدیم میزان بیشتر از کیفیت فعالیت مد نظر قرار میگیره
به نظر من اولین و مهم ترین کار تعریف یه سری معیار هاست اون هم نه به صورت دستوری بلکه به صورت بحث و پیشنهادی
پیشنهاد بعدی من تغییر در ساختار امتیاز دهیه مثلا:
محدودیت در امتیاز دهی برای کاربران عادی مثلا حداکثر 100 امتیاز
کاربران فعال 200 امتیاز
همکاران 300 امتیاز
مدیر تالار 500 امتیاز
معاون بخش 1000 امتیاز
مدیر بخش 2000 امتیاز
ومدیران ارشد بدون محدودیت
با این کار میشه میزان امتیاز دهی رو کنترل کرد و برای جایزه دادن و تشویق هم میشه این محدودیت ها رو کاهش داد.
پیشنهاد دیگه ای که دارم اینه که برای هر تالار قسمتی برای چت مثل چت باکس سایت فراهم بشه که که فقط همکاران اون تالار و مدیران قابلیت دسترسی به اون رو داشته باشن و در حالت گستره در تر در هر بخش هم این قرار بگیره که مدیران تالار های اون بخش دسترسی داشته باشن. با این کار یه سری مسائل که نباید گفته بشه در مکان های عمومی در این محل ها گفته میشه و اونجا به تبادل نظر میپردازیم.
پیشنهاد بعدی اینه که در هر تالار یک هیئت علمی تعریف بشه که اعضای اون افراد و مدیران مرتبت یا اون تالار باشن و به امتیاز دهی به پست ها و کیفیت و صحت اون مطالب بپردازند مثلا در مبحث زیست شناسی بخش های کشاورزی و پزشکی هم میتونن صاحب نظر باشن و برخی دوستان که مدارک مرتبط دارن.
پیشنهاد بعدی من تغییر وضعیت فعلی صفحات نوع نوشته ها فونتشون و رنگشون یکم زیادی تکراری شده و به نظر من اگر زودتر عوض بشه بسیار بهتره.
پیشنهاد دیگه من اضافه کردن قسمت ارسال به ایمیل برای پست هاست که اگر باشه عالیه.
و یه پیشنهاد هم برای مدیران یه سر به بخشی به نام آرشیو سایت و خود قسمت مدیران و همکاران بزنن اون تاپیک های قدیمی یه سری اتفاقات یه سری پیشنهاد ها دارن که من فکر میکنن نیاز امروز ما بعد از 3-4 سال هستن مثل کاربر فعال کاربر نمونه مدیر برتر و...( و یه سری چیز ها که شنیدن کی بود مانند دیدن)
و در انتها یک درخواست هم دارم اونم اینه که به این پیشنهادات ما رسیدگی بشه یعنی اعلام بشه که کدوم عملیه و کدوم نیست چون وقتی که ندونیم ماجرا از چه قراره انتظار عملی شدن پیشنهاداتمون را داریم ولی اگر بدونیم عملی نیست انتظار هم نمیکشیم.
موفق باشید و پیروز و سربلند
من فردا نیستم پیشاپیش تبریک میگم تولد سایت رو![]()
علاقه مندی ها (Bookmarks)