تاپ توپ ... تاپ توپ
با عرض معذرت ولی فعلاً همین اندازه نوشتم !!!
تاپ توپ ... تاپ توپ
با عرض معذرت ولی فعلاً همین اندازه نوشتم !!!
ویرایش توسط "VICTOR" : 27th December 2013 در ساعت 11:35 PM
نوشته ی جناب تروریست :
تصویر ما از خدا مات بود
چون آیینه ی دلها مات بود
خیلی قشنګ بود جناب ، متشکرم .
ویرایش توسط "VICTOR" : 27th December 2013 در ساعت 11:35 PM
از قسمت دومش خوشم اومد واقعا راست گفتی قلب جهان خداست![]()
اخه مگه میشه ازش ایراد گرفت. همین طور ادامه بده
راستی بخاطر گرفتن امتیاز بیشتر که نظر ندادم![]()
سلام
خوشحالم که خیلی از دوستان از جمله شما شروع به نوشتن کردن
همشهری عزیزتبریک میگم به جراتی که دارین ..امیدوارم موفق باشین
اگه قابل بدونین نظرات شخصیمو بدونین ...شخصا دوست دارم اگه زمانی نوشته ای داشتم همه نظراتشونو بگن امیدوارم در این مورد هم عقیده باشیم.
اگه دنبال اشکال ویرایشی و فنی متنتونین به نظر من هیچ وقت نذارین نوشتتون با غلط املایی رو بشه شاید در نظر خیلی از افراد این موضوع اهمیت چندانی نداشته باشه اما به نظر من
یکی از راه های حفظ هویت ایرانی بودن ، محافظت از فرهنگشه که این کار نیاز شدید به حفظ خط و زبانو از هر اسیبی داره.همین طور درست نوشتن خودش امتیازه .
موضوع بعد اینکه یک متن میتونه نوع زبانش از نوشتار به گفتار یا عکس، تغییر کنه مثلا تو متنای نمایشنامه اما اینجوری قشنگ نیس:
«به نظر من تپش قلب هر انسان با دیګری متفاوتاستو خدا بههر کس با زبون خودش....» ...متفاوته و خدا.... یا به عکسش : متفاوت است و خدا به هر فردی (یا هر شخصی و...) با زبان خودش (یا زبان او ، زبان وی و...)
در اخرم یه پیشنهاد البته اگه دوست داشته باشین، میتونین یه کم از عناصر خیال برای خیال انگیز شدن و اراستگی استفاده کنین البته اگه دوست داشته باشین .
بازم تاکید میکنم اینا کاملا شخصی بود و ممکنه خیلی تخصصی نباشه.
راستی من 1717 امتیاز نمیخوام!حد قدرت امتیاز دهیتون لطفا!
شوخی بود
بازم بهتون تبریک میگم و امیدوارم موفق باشین
و همه ی ما خاطره ایم.....
تاپ توپ صدای قلب ،تیک تاک صدای ساعت ،چک چک صدای اشک... همه در سکوت صدای خود را نمایان می کنند و سکوت را می شکنند ......
سکوت را می شکنند برای من ...برای تو ......،. درست گوش کن !!!!!!! می شنوی؟؟؟؟ حرف ها دارد برای من...... .برای تو....... چه می گویند؟؟؟؟؟؟ گاهی ابراز همدردی می کنند و گاهی هم اخطار می دهند ...چرا تعجب می کنی؟ اری اخطار میدهد ......سرزنشت می کند !!!!! بازخواستت می کند:به کجا چنین شتابان؟؟؟!!!! جوابی داری؟ جوابی دارم؟؟؟؟ نه!!!!!!! گاهی در قبال این سرزنش ها فقط می توان سکوت کرد و در درون خود فریاد کشید که نه جوابی ندارم !!!!!!!
می بینی ؟جالب است زمانی که همه جا را سکوت فرا گرفته است زمانی که این تاپ و توپ و این تیک تاک ها سوال می کنند تو فقط نگاه می کنی ....من فقط نگاه می کنم .....با همه ی شلوغ بودن هایمان حرفی برای گفتن نداریم ،در قبال این تاپ و توپ ها حتی نمی توانیم نقش طبل تو خالی را بازی کنیم که حداقل سر و صدا ایجاد کنیم و این سکوت را بشکنیم ...
با این همه ادعا فقط سکوت می کنیم !!!!!! حرف حساب جواب ندارد........
تاپ توپ....
تیک تاک.......
ویرایش توسط ghalbeyakhi : 6th September 2013 در ساعت 11:52 PM
مرگ از زندگی پرسید:چرا من تلخم و تو حقیقت؟!
زندگی در جواب گفت :چون من دروغم و تو حقیقت!!
تا حالا به این تاپ...توپ...قلبم دقت نکرده بودم...
میزنه...
اما...
خیلی وقت میشه که کند شده...یعنی.....
واقعا تلنگره....
من غافل و او ناظر به من است؟ من گمشده ام ؟؟؟ نه !! باز هم رسم دوستی رفت از خاطرم....
سه چیز را با احتیاط بردار: قدم، قلم ، قسم!
از سه چیز کمک بگیر: عقل ، همت، صبر!
اما سه چیز را هیچ گاه فراموش نکن: خدا، مرگ و دوست!
رسم دوستی می رود از خاطر من از خاطر تو.....
چه اتفاقی افتاده است ؟ ایا رسم رفاقت این است؟ بی وفایی؟ بی توجهی؟ باز هم دم او گرم که لحظه به لحظه گوشزد می کند ...
اما من چی؟ تو چی؟ ایا به این گوشزد ها گوش می کنیم ایا می شنویم؟؟؟؟
می بینی صدایت می کند ...صدایم می کند ...اما.....
همیشه برای نشنیدن هایمان اما و اگر های زیادی داریم،همیشه دلیل های زیادی برای نشنیدن داریم هیچ کدامشان موجه نیستند
این تاپ و توپ ها پیغام می دهند .....
به اسمان بنگر اسمان تو را صدا می کند ...مرا صدا می کند ....
می شنوی؟؟؟
مرگ از زندگی پرسید:چرا من تلخم و تو حقیقت؟!
زندگی در جواب گفت :چون من دروغم و تو حقیقت!!
من هنوز نگرفتم
تاپ .....توپ.....
خدا چه وقت بر خود آفرین گفت :
آنگاه نطفه را لخته خونى كرديم،
و لخته خون را به پاره گوشتى مبدل نموديم
پس آن را استخوانها كرديم، آنگاه به استخوانها گوشتى پوشانديم،
سپس آن را آفرينشى ديگر داديم [و در آن روح دميديم]. پس پرخير و پاينده است خدايى كه بهترين آفرينندگان است(سوره مومنون)
یعنی تو ای زیبای هستی،
تو این جانشین من ،
تویی که مرا به وجد اوردی بعد از خلقت ،
و (فتبارک الله احسن الخالقین) را نازل کردم،
تاپ...توپ....
به یادم باش.....
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)