دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 33

موضوع: ارزانترین و ساده ترین و مبتکرانه ترین راه گرم کردن یک اتاق

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    یار همراه
    رشته تحصیلی
    برق صنعتی
    ارسال تشکر
    13,909
    دریافت تشکر: 12,140
    قدرت امتیاز دهی
    32626
    Array
    mamadshumakher's: جدید136

پیش فرض پاسخ : ارزانترین و ساده ترین و مبتکرانه ترین راه گرم کردن یک اتاق

نقل قول نوشته اصلی توسط نو آور نمایش پست ها
    خوب باید بگم از پرسشهائی که قدرت خلاقه ذهن و تفکر آدم را بر می انگیزانند خوشم میاد. می شه راحت گفت از هیترهای برقی
    یا از هیتر جت گازوئیلی استفاده می کنیم اما قطعا اینها ارزانترین و ساده ترین روشها نیستند.
    به نظرم اول باید از ورود سرمای بیشتر و هدررفت گرمای اتاق جلوگیری کرد، شاید در نگاه اول، این ارزان ترین راه نباشد
    اما در دراز مدت، مطمئنا به صرفه خواهد بود. پس پنجره ها را دو جداره و از عایقهای گرما برای دیوارها و سقف استفاده می کنم.
    در قدم بعدی، از لباسهای گرم دو لایه نانوئی استفاده می کردم که گرمای بدن کمتر از دست برود. موقع خواب هم از یک
    کیسه خواب پشم و شیشه (یا یک پتوی الکتریکی) استفاده می کردم.
    گام بعدی، تلاش برای مهار انواع انرژی های پاک در دسترس، و تبدیل بهینه آن به گرماست. لذا از یک توربین بادی و یک مجموعه صفحه
    سلول خورشیدی و باطری که روی بام خانه نصب شده اند استفاده می کنم. (اگر ارزانترین و ساده ترین راهها مد نظر نبود، امکان استفاده از
    آبگرمکنهای خورشیدی روی بام برای گرم کردن آب یا روغن در یک مخزن و چرخش آن در یک مجموعه پکیج ، شوفاژ با لوله کشی آب گرم زیر کف اتاق را نیز مد نظر
    قرار می دادم).
    حالا از یک ترموستات ، فن و المنتهای کیفیت بالای نصب شده در مرکز کانون چند دیش براق و صیقلی استفاده می کردم تا
    گرمای تولیدی، دقیقا در بخشی از اتاق که مشغول کار هستم متمرکز شود. (می توانستم المنتها را دور چند تا آجر شومینه یا سنگ
    مخصوص ساخت دیزی سنگی قرار دهم که از ظرفیت ذخیره گرمای آنها هم استفاده کنم)

اگر هم باز افاقه نکرد، یک آهنگ ریتمیک با میکرولب پخش کرده و تمرینات ایروبیک انجام می دهم تا بدنم گرم شود!

اگر باز هم فایده ای نداشت، می روم توی اتاقی دیگر که بخاری و زندگی و وضع درست و حسابی داشته باشه (مشخصه من خوابم میاد!)

سلام دوست عزیز.

خب با توجه به اینکه یه سری راه کار کلی هم بین صحبت هات گفتی باید بیشتر تضیح بدم که زیاد به ساختار اتاق نمیشه دست زد.مثل خرید شیشه 2 جداره و ...هدف ایجاد طرحی مبتکرانه برای 2ماه گرم کردن اتاق...

این اتاق خواب برای منزلی ویلایی هست پنجره ی اتاق هم رو به فضایی سبز باز میشه.

مهمترین بحث هزینه و سادگی طرح هست.

2. 8 کاربر از پست مفید mamadshumakher سپاس کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع